Zapomnij
Nawet od W107 do W107 nie zawsze pasuje

. Nr musi być taki sam.
Pewnie by odpalił, może nawet jeździł ale na pewno ładu byś z tym nie doszedł do końca.
Sam niestety przechodziłem ten temat i jest on jednym z najcięższych moim zdaniem. Sam mam po całych przejściach 3 inne w garażu już niepotrzebne. Generalnie opcji masz kilka:
- kupować szroty po 200-600zł i może akurat kupisz dobry (mi się nie udało, mam 2 w garażu jakby co
) - znaleźć po regeneracji z gwarancją (na ebay.com w USA jest tego trochę). Minusy to cena + cło
- Podobno ludzie to regenerują, nawet podobno mój był regenerowany przez kogoś podczas "remontu" silnika. Ale do kogo oni go zawieźli to tylko Broler wie. Rezultat jest OK+. Silnik działa poprawnie choć czuć że nie tak jak nowy.
- Jeżeli Twój jeździ to zostawić i nie przejmować się

PS.
Mam w garażu jeden taki który kupiłem z gwarancją 6mcy w USA po regeneracji (z wyglądu jak nowy z fabryki). Okazało się jednak że ktoś popierdzielił numery (do tej pory zastanawiam się czy ja czy ktoś inny) i dostałem trochę inny niż do mojego auta. Założony raz, nie pracował z moim silnikiem poprawnie więc zdjęty. Sprawdzę jakie ma numery, a nuż okaże się że takie jak potrzebujesz.