Dzięki serdeczne za posty. Jutro coś dopiszę, bo dziś dopiero wróciłem z roboty ( tak tak o godzinie 01 w nocy).
Cytuj:
Właściciele!!! Mordercy techniki, druciarze i fajansiarze. Tacy, co to twierdzą "Panie, lać ropę i nic więcej". Nieserwisowanie auta, niewymienianie oleju, nierobienie przeglądów. Kiepscy mechanicy, tacy co "fachową" gadką maskują braki wiedzy. Sól na drogach. Kiepscy blacharze. Moim zdaniem te osoby i rzeczy najbardziej dokuczają beczkom. A teraz trzeba tylko dopisać wszelkie możliwe konsekwencje powyższych punktów ... i mamy niezłą masakrę Dlatego warto zawsze zwracać uwagę od kogo kupujemy samochód. Często właściciel, nieświadomie, zdradzi wiele swoim zachowaniem, wyglądem, żoną domem czy podwórkiem - w myśl zasady, że o wszystko dba się podobnie.
Również nie rozumiem ludzi, którzy nie dbają o swoją własność, jaka by nie była. Jeszcze bardziej nie rozumiem ludzi, którzy nie szanują tak pięknych aut jak w123. Ale cóż bywa różnie. Dla jednych A3 dla innych w123. Oczywiście zapamiętam cenną uwagę aby zwrócić uwagę od kogo się auto nabywa.
Dzwoniłem dziś do człowieka, który sprzedaję 240D to powiedział mi, że z niego h....y mechanik i coś stuka ale on nie wie co, że podłoga jakaś taka inna niż w coupe jego kolego itp itd. Dużo życzy bo 8k, ale pojadę zobaczę bo to tylko 100km i pół dnia w plecy ; ) . Przywiozę zdjęcia i nr VIN to mam nadzieję, że POMOŻECIE ?

Na dziś tyle.
Pozdrawiam: padając na ryj.