Własnie niedawno skończyłem oglądać jedna beczke z allegro. Ludzie to jednak nie maja przyzwoitości. Gość wystawił cene 8500 a tego złoma za połowe tej ceny bym nie kupił.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22623909 Piękne alufelgi to trzy zasniedziałe alusy i czwarta metalowa felga bez kołpaka. Znalazła sie i czwarta alu ale w bagazniku

Zdjecie oczywiscie w ogłoszeniu to jakis skan z folderu ale jak sie telefonicznie dowiadywałem to rzekoma beczka miała nie odbiegac od tego wizerunku. Lakier może był robiony ale chyba kiepsko skoro już rdza spod niego wychodziła i zero odblasku. Wnetrze dosyc nadwyrezone plus jakies gałki samoróbki zamiast oryginału a więc mówienie że niezniszczone to po prostu kłamstwo. Podsufitka na słupkach odkleja się i widac czarny pewnie grzyb. Pod maską silnika tez jakiś bałagan z kablami i calośc komory ładnie zachlapana biteksem że koloru nadwozia nie widać
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Aha ostatnio panu sie złamał weżyk od hamulców i ma tylko czynne z tyłu. Chłodnica jest nowa ale jeszcze nie zmontowana. Ogólnie auto przekoszone na bok bo cos nie tak jest ze sprężyną. Drzwi przeciekają i pod siedzeniem pasażera jest bajoro. Notabene zamknąc którekolwiek drzwi to trzeba mieć siłe. Przód jakby sie naprężał na zardzewiałych zawiasach a tył jakby wogóle miał problem z dopasowaniem do ramy. Same drzwi zabezpieczone jakimś specyfikiem ale rdza i tak robi swoje, choc nie powiem dziur jeszcze nie było. Zrobiłem pare fotek to przy okazji może wrzucę. Podwozia nie ogladałem jeszcze zobacze sobie na zblizeniu na zdjeciach ale na pierwszy rzut oka to miał jakięs łaty z blachy. Jeszcze pare innych usterek pan wymienił ale nie pamietam co to było. Aha jedna rzecz sie zgadzała pan potwierdzał przebieg tzn taki jak napisał w ogłoszeniu. Zapomniałem o skrzywionym zderzaczku... i jeszce dziurze pod nogami kierowcy (ale załatanej)
Pozdrawiam
Futrzak