witam
po 1 to tak jak Maciek napisal:
NIE MYLMY STANOWISKA KLUBU Z OPINIAMI POSZCZEGOLNYCH LUDZI !
po 2 to co teraz napisze to tylko moje prywatne zdanie
widze, ze dyskusja sie niepotrzebnie zaostrza, albo przynajmniej w takim kierunku zmierza...
poki co to nasuwaja mi sie takie spostrzezenia:
mi sie osobiscie PDD nie podoba ze wzgledu na kolor-roz
widze tylko slowo kontra slowo, choc oba poparte argumentami (tak trzymac)
auta wygladaja na 1 rzut oka ladnie-chromy, zew. karoseria i wnetrze (sa to fotki, ktore jednak nigdy nie oddaja calej prawdy)
co w srodku to nie wiem
dobor kolorow i wykonanie to nie oryginal, ale moze sie niektorym podobac (na tym forum wiekszosci sie nie spodobal-pisal o tym Sebian)
z mojego pkt. widzenia poki co moge zarzucic brak 100% oryginalnosci
wiecej nic.
nie znam ani jednej(Samsung) ani drugiej(MN) str. spierajacej sie ze soba
niemniej jednak jestem sklonny uwierzyc bardziej MN i to wcale nie ze wzgledu na to, ze dluzej "siedzi" na forum
powolal sie on na znajomych, mechanikow itp.
zarzut, ze sam wylicytowal, wcale nie jest paradoksalny. ja gdybym mial okazje kupic auto w dobrym stanie to bym kupil i przemalowal
pytanie jaki rzeczywiscie jest stan !
i tu najlepiej by bylo, gdyby jakas osoba nam znana i znajaca sie na rzeczy obejrzala te auta i sie wypowiedziala.
Samsung-musisz sie liczyc z tym, ze handlarze zwlaszcza z allegro maja raczej zla slawe.nie twierdze, ze Ty sie do nich zaliczasz, bo nie wiem tego. napisalem to abys zrozumial czemu mozesz byc traktowany z dystansem-takie irracjonalne uprzedzenie (IMO)
konczac
na HP zwykle nie ma jadu ani zawisci ! jest "dogryzanie" sobie (zwykle konczone zlosnikiem) w ramach poczucia humoru. nie dziw sie, ze dogryzamy takze tym ktorych nie znamy. dzieje sie tak, bo wychodzimy(IMO) z zalozenia, ze kazdy poczucie humoru ma i zrozumie.
towarzystwo tu jest otwarte i jak ktos sie zle z tym czuje to poprostu znajdzie inne forum.