Daniel ja szukalem, przez dluzszy czas ale nic ciekawego nie znalazlem. Patrzylem na roznych forach i na benzworld ale nie znalazlem zadnych instrukcji, jak te fotele dzialaja. Pozostaje nam tylko zrobic tzw "rozpoznanie ogniem"

. W sobote przesledze, gdzie idzie wezyk zasilajacy od fotela.
Zastanawia mnie tylko jak to dziala... Dzisiaj wyciagnalem ten panelik przy fotelu, na ktorym sa te wszystkie tajemnicze guziczki i koleczko i ku mojemu zdziwieniu dochodza tam tylko przewody podcisnieniowe, czyli ten panelik dziala na zasadzie rozdzielacza, nie ma tam nic elektryki?? Rozumujac dalej zastanawiam sie w takim razie skad ta niby pompa ma wiedziec, kiedy chce pobawic sie fotelami i kiedy ma pompowac? Czy moze byc tak, ze po odpaleniu samochodu nabija uklad cisnieniem a pozniej jesli wykryje spadek cisnienia (spowodowany uruchomieniem pompowania foteli) dobija cisnienie?
Prosilbym jeszcze kolegow z dzialajacymi pompowanymi krzeslami, zeby powiedzieli, co u nich sie dzieje po zgaszeniu auta?? Czy fotele sa caly czas napompowane, czy moze flaczeja? A jesli flaczeja to kiedy sie znow pompuja.
Daniel jakie u Ciebie ogolnie sa fotele, twarde czy miekkie? Jakbys mial porownac np z W124? U mnie sa twarde i nie wiem czy to od niewielkiego zuzycia, czy to ma jakis zwiazek z tym nie dzialajacym pompowaniem??