No i jak fajnie poczytać posty i dowiedzieć się co nie co oraz mieć dalszą motywację do pracy...
Co do polerowanego aluminium - tylko czyszczone wszystko szczotką na wiertarce drucianą - to ma być czyste a nie się świecić (może tak na zdjęciu)
Co do mat wygłuszających - mam nadzieję że będzie szczelna i nic wody nie będzie, w końcu oryginalne wygłuszenie też jest tak położone i jakoś tyle lat jeździ... Poza tym jakoś nie miałem innego pomysłu na wygłuszenie...
Co do prac i ich posuwu.... Szczerze to czasem i czasu i chęci i motywacji brakuje - choć jak tylko odpali dobrze to morale i motywacja z razy 3 podskoczy?
Co do auta niezgodnego z VIN... Kolego, poczytaj mój cały wątek od początku...
Ja osobiście uważam, że nie ma najmniejszego sensu pakować kasy w szczepana - po pierwsze to zawsze będzie szczepan i kto by nie chciał sprawdzić zawsze jaja wyjdą jak nie z kolorem to silnikiem czy wyposażeniem... Też miałem szczepana - ale gra nie warta świeczki. Co z tego że go zrobisz na cacuś - zabytek pierwsza klasa, jak nigdy nim nie będzie ze względów pochodzenia...
Lepiej drożej kupić legalnego pochodzenia niż w cukierek szczepiony zrobić...
A że mi się udało dieler Poland od 1 właściciela to tylko tym bardziej napawa mnie dumą i motywuje do pracy...
A poprzedni właściciel już pyta co się dzieje że nie jeżdżę? Jak kupowałem to miał już nowego okularnika i powiedział żebym sobie tego nowego kupił a on w123 będzie jeździł... Podziękowałem, teraz jak zobaczy pewnie będzie się chciał zamienić...

:):)
Panowie, komentarze dalej mile widziane, uwagi także, żebym 2 razy robić nie musiał...
1. Macie patent na te boczne powiedzmy listewko-uszczelki przykręcane do dachu u wylotu szyberdachu?
2. Ile potrzeba spinek dolnych i górnych na całe auto do listew? Wiem już jakie, mam numery tylko ilości nie wiem ile zamówić... No i jak wygląda sprawa np z użyciem ponownym tych co już były jeżeli chodzi o listwy środkowe (tulejki czerwone)?