and6412 pisze:
w otwarty terenie, bez anteny gigant, to jakieś pareset metrów.
Do "awaryjnego przesyłu" powinno jednak wystarczyć.
and6412 pisze:
to chciałbym wiedzieć gdzie auto jedzie.
To lepszy chyba byłby GPS albo przerobiona komórka, a nie zgadywanka pt. "I co widzimy na obrazku"
and6412 pisze:
Ja lubię się takimi rzeczami bawic więc nie przeraża mnie przerost formy nad treścią. Co do martwego konta, to nie bardzo, bo sa takie kamerki plytkowe ktore maja juz ponad 300 linii telewizyjnych (to jest ogromna rozdzielczosc) i moznaby je tak poupychac, zeby ich widac nie bylo.
Pamiętaj, że bagażnik w 107 jest stosunkowo mały
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
, zaś upychanie tez ma swoje ograniczenia, chyba, że powiercisz troszkę tu i ówdzie
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
and6412 pisze:
A 'symfonia' to jak rozumiem system. Powiedzmy ze jestem początkującym programistą

, ale myslalem raczej o napisaniu programu pod linuxa ktory uruchamialby sie samoczynnie, po starcie systemu i nadzorowal calość.
Symfonia, bo to wszystko razem musi grać, a nie rozłazić się co tydzień, chyba, że masz baardzo duuużo czasu
Pamiętaj, że jeżeli np. na Dzikim Wschodzie zrobią się modne odrestaurowane 107, to będą szły jak nowe S, choćby w ekranowany kontener i do dziupli, albo spalenie instalacji i do dziupli itd

. Cała nadzieja w tym, że jest to auto zbyt tanie dla radzieckiego biznesena (no i nie ma wciągarki
) oraz stosunkowo rzadkie, choć na to za mocno bym nie liczył, jak patrzę np na numeratory na Allegro
.