mercedes124_1987 pisze:
witam moje w140 jest w dużo lepszym stanie ale taka korozja to musiało coś być robione z progiem ja bym to poskładał i kupił egzemplaż w lepszym stanie bo czasem nie warto a za pare lat ( pewnie 2) coś wylezie
Rozbierałeś?

Z zewnątrz wszystko ładnie wygląda, podobnie moja. Możesz poszukać zdjęcia w galerii, każdy pisze jaki to nie cukiereczek( z zewnątrz). A ściągniesz listwy i jest tragedia.
Cytuj:
Składaj to z powrotem, człowieku.
A jak nie, to przejrzyj sobie historie starszych projektów i zobacz co i w jakiej kolejności, w których miejscach i kiedy, a jeszcze lepiej pogadaj live z kimś, kto nie jest zainteresowany, żeby ci namieszać we łbie. Ten co robi, będzie chciał to zrobić tak, żeby oszczędnie gospodarować swoim czasem. Poza tym na bank, będzie chciał to zrobić "na grubo", wtedy nie tylko jest mniej głaskania, ale też dużo później wstaje. Na początek nei daj sobie wmówić, że gruba warstwa czegoś, to od razu konserwacja i jest wskazana w miejscach cerowania.
Czytałem , oglądałem, pytałem... Wiem z jakimi kosztami się liczyć, bo głównie tutaj o tym mówimy

I większość roboty będą wykonywać osoby które mają już doświadczenie(albo przynajmniej lizneli temat) w renowacji zabytkowych samochodów.