Właśnie powiem szczerze, że myślimy podobnie.
Kolor jak najbardziej zostaje, tylko auto zostanie polakierowane na nowo w całości. Jak jest czysty i ładnie przyświeci słońce, to jest naprawdę piękny ala błękit 922

Kołpaki - Jak najbardziej wrócą, bo biją na łeb wszystkie możliwe koła, prócz może pent 16'
Tapicerka oczywiście zostaje, bo niebieska jest piękna a drewno to też sfera moich planów. Do wymiany jeszcze fotel kierowcy, ale już mam idealny

Co do 200D - Moje 200D legitymuje się przyśpieszeniem lepszym od każdego OM615 i OM616 - Może kiedyś zdradzę sekret, ale nie ma aż tak źle.

Wczoraj też przeprowadziłem mały rekonesans podłogi, nie wygląda to aż tak źle.
Tył prawdopodobnie zostanie zabezpieczony na porządnie, bo jest OK nawet na łączeniu z progiem.
Natomiast z przodu :
-Kierowca : Cały panel, podłużnica i kawałek progu wewn.
-Pasażer : Dziura przy progu i trochę progu - Zdrowe zostanie, nie zdrowe zostanie zastąpione wstawką z gotowego elementu.
No i cała reszta, która wyjdzie po drodze ale to moje ukochane auto więc czego dla niego nie zrobię
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Dorzucam jeszcze jedno zdjęcie - Pięknie widać wszystkie wady jak nieoryginalne błotniki, zgnite i obite drzwi, zardzewiałą maskę i pogięty pas łączący błotniki.
Za jakiś czas wszytko będzie jak trzeba, za miesiąc czekają mnie egzaminy maturalne - Potem będzie czas na dalsze inwestycje przy aucie...