Oczywiście nie liczyłem na "głaskanie", ponieważ wyglądałoby to, co najmniej podejrzanie
Nie od dziś wiadomo, że ludzie patrzą na siebie wilkiem.
Zapewniam Cię, że moja "esa" jest 500SE, 326KM, V8 bez gazu. Atrapą nie pozuję na 600-tkę (jak piszesz), po prostu z taką mnie się zdecydowanie bardziej podoba, a na tylnej klapie nie ujrzysz 600SE, 600SEL,na bokach V12, lub o zgrozo przy moim modelu z pierwszej serii S600 i różnych pobudzających fantazję AMG, BRABUS, LORINSER
Sam słusznie zauważyłeś, że auto ma mnie się podobać, a nie silić się na fabryczny wygląd, żeby robić wrażenie oraz imponować innym, a samemu robić wbrew sobie i własnym gustom... Sądzisz, że kolega
munich przejął się waszymi postami odnośnie tej atrapy - szczerze wątpię.
Jakbym miał słuchać ludzi, znajomych, kolegów itd., to nie kupiłbym ponad 5 lat temu W140, a jakoś mi świetnie służy i nie zbankrutowałem.
Idąc Twoim tokiem myślenia, to około 85% ludzi z forum ma zwieśniaczone auta. Kolega
butek22, również zwieśniaczył swoje W140 CL, malując listwy boczne i zderzaki w kolorze nadwozia, zmienił wydech oraz felgi - tak? Zrobił jak chciał, jego sprawa i niech tak zostanie.
A co powiesz na MB W140 z napisem 600SEL na schowku przed pasażerem, to jest dla mnie dopiero fabryczny kicz. Jak i dla wielu wszystkie MB to auta nie warte uwagi, ponieważ wolą Audi, Jaguar itd.
Opinie są jak dziury w d...e, każdy ma swoją.
Przykład z zupełnie innej półki i kalibru, taki odnośnik J.Lennon też zwieśniaczył Rolls-Royce Twoim zdaniem...
P.S. Zbyt śmiało i bezkarnie określasz innych, a los odpłaca Ci tym samym. Karma. Nie bądź kolego taki czarno-biały, bo życie straci smak, a tylko jeden raz odwiedzamy świat.