filippo pisze:
Gdzie to dokładnie jest? Zaraz przy drodze (DK6) na zakręcie po prawej stronie jadąc do Sławna?
Jadąc od strony Koszalina DK6 wlatujesz do Bobrowiczek. Po lewej na samym wjeździe jest pierwszy handlarz. Jedziesz dalej i po ok. 800 m po jednej stronie drogi ni z gruchy ni z pietruchy stoi bilboard a po drugiej telebim jak na Marszałkowskiej. Skręcasz w lewo, niebieska hala w trzecim rzędzie zabudowy, ale widoczna z drogi.
Regały, alejki, porządeczek, ale bez ewidencji. Rzeczywiście Mercedes, to trzy regały po kilka półek każdy, ale 90% to 124/190/210 kupione od okolicznej ludności z powodu dzwona lub ostatecznej awarii w związku z tym słabe wersje bez wypasu, czyli bardzo podstawowe rzeczy mechaniczne, elektryczne i oświetleniowe, listwy, plastiki, tapicerek bardzo mało. To co kolega wyżej wziął za tapicerkę od 116/126 to okular. Właściciel nazywany przez pracowników szeryfem z pokolenia głęboko wierzących, że każda część do Mercedesa jest na wagę złota i np pękniętą lampę czarną od spalin zawsze można umyć i skleić. Gdybyś się na coś zdecydował, to wywlekaj wszystko na zewnątrz, poczekaj na cenę i nie daj więcej jak 30%. Ode mnie chciał 1200, dostał 300 i był tak zły, że na odjezdne nawtykał mi, że mi silnik źle zapala i coś stuka przy kole. Przez zamkniętą szybę pozdrowiłem go uniesioną ręką wypowiadając niecenzuralne słowo, które szeryf wziął za "do widzenia", po czym wróciłem do Drawska. Gdybym gonił ze Sz-na, to czułbym się zawiedziony niczym Barry Weiss po otwarciu magazynu.