To było w sobotę jak Maciek do mnie zadzwonił i zapytał czy z Nim pojadę po auto. Oto relacja (starałem się, aby było chronoligicznie):
W oczekiwaniu na Bukola. Potem tylko na Shell(danke szyn) i po AMG
![[zlosnikok]](./images/smilies/zlosnikok.gif)
.
Żałuję, że nie zrobiliśmy żadnych zdjęć na trasie w drodze po 123 T

.
Oto 123 300 TD Bukola (wtedy jeszcze nie
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
). Prezentuje się naprawdę okazale
![[ok]](./images/smilies/ok.gif)
...
Bukol po raz pierwszy usiadł za kierownikiem jako właściciel - pasuje Mu to auto!
Zaraz po wyjechaniu z miejsca zakupu.
Tutaj w Lublinie. Mina Bukola mówi wszystko

. AMG niewidoczny. Jest to jedyny moment jak Ich wyprzedziłem (o pół długości auta

).
To zdjęcie robił AMG przez otwarty szyberdach (dosłownie chwlę po tym jak uchwiciłem radość Bukola). Przyłapałem AMG jak robił to zdjęcie, ale niestety moje nie wyszło

.
Krótki postój na rozprostowanie gnatów (bez tankowania ze względu na...)
Panie, a z czego to cieknie? Klyma? Nie tam panie nie z tej strony...
...zbiornik spryskiwacza ciecze.
Koniec odpoczynku - pora wracać na trasę...
To co się pojawiło w ostatniej chwili jest poprawne politycznie. Kierowca i pasażerowie(mama z około 10 letnim synkiem-najprawdopodobniej tata powiedział im co dobre

) oglądali się za nami w momencie wyprzedzania (które miało miejsce kilka km wcześniej) jak i w trakcie odjazdu z postoju.
Po drodze spotkaliśmy różne MB. Ten model jest chyba dość popularny i lubiany
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
. Bez wątpienia najstarszy, który jeszcze służy
![[ok]](./images/smilies/ok.gif)
. Zwróćcie uwagę na tablicę po lewej stronie - trochę się przeraziłem jak on tam skręcał, ale po chwili wyjechał. My staliśmy w korku, a on włączył się do ruchu kilka samochodów przed nami

(niestety).
Ten sprzęt wyjechał z bocznej ulicy i ustąpiłem mu pierwszeństwa, a że jest stary i to MB, a do tego ma lampy od W 116 (najprawdopodobniej, choc nie wiem tego na 100%) to postanowiłem uwiecznić go na fotografii.
Chłopaki urządzali właśnie takie ucieczki (jakby ktoś nie wiedział ile "wyciągnie" 123 300 TD(kierowca+pasażer) z automatem to proszę pytać Bukola
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
).
Pozdrowienia dla Maćka i Adasia.