Rad.ek pisze:
Coś mi się obiło że mógł zapisać adres karty i będzie na nią wysyłał.
W serwisie (tej sieci) powiedzieli bym poostawił firewala ale nawet nie wiem czy go dobrze napisałem. Co to do cholery jest?
po odłączeniu kompa z sieci nie łączy sie z stroną.
Kupiłem na allegro SP2, może to coś da.
Radku bedac w sieci osiedlowej, wszystko do czego Ty masz dostep moze sobie zapisywac numer Twojej karty i jezeli nie siedzi tam dosyc madry czlowiek to brzydko mowiac gowno mu to da. Ty bedac w sieci osiedlowej na pewno juz jestes nie dosc ze za firewallem to jeszcze za NATem. Wiec nikt z zewnatrz zapewne nawet nie zna Twojego wew. IP. Sprobuj zrobic jeszcze inaczej zanim znowu sformatujesz dysk.
Znajdz jakas dyskietke startowa zeby uruchomil Ci sie system z tak zwanym czarnym ekranem ( emulator dos'a ). Zalatw / kup lub zrob cokolwiek zeby miec oryginalna wersje MKS-vira na dyskietce. Nastepnie odpal w ja w tymze emulatorze, nie powinienes miec klopotu ( z tego co pamietam to kiedys instalowales linuxa ). MKS-vir odpalany z dyskietki na komputerze z niezaladowanym systemem, sprawdzi pierwsze sektory dysku tzw. BOOT'ujace, oraz POWINIEN sprawdzic ta czesc BIOS'u dostepna dla programow.
Napisz jeszcze czy swoj twardy dysk masz podzielony na partycje czy nie. Bo jesli tak to problem moze tkwic na innej partycji. Pozdrawiam i powodzenia