MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest śr sie 20, 2025 8:52 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
swój chłop

kurcze tyle to ja wiem że to dobry wybór! ale właśnie! weź i znajdź! ponoć nawet u niemca wszystko wykupili nasi rodacy!

Tytuł:
Klubowicz

Numer GG: 267496
meanstreak pisze:
kurcze tyle to ja wiem że to dobry wybór! ale właśnie! weź i znajdź! ponoć nawet u niemca wszystko wykupili nasi rodacy!

Może ten: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32389408 ???

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
swój chłop

kurcze widziałem! ładniutki! tylko troszkę na początek bilety narodowego banku polskiego gdzieś się zapodziały! [szalone] !

Tytuł:
Klubowicz

meanstreak pisze:
kurcze widziałem! ładniutki! tylko troszkę na początek bilety narodowego banku polskiego gdzieś się zapodziały! [szalone] !

Jeśli jest po 1. właścicielu i jego stan jest rewelecyjny, to cena jest wg mnie w porządku. No i wąska listwa [cool] Kombinuj, kombinuj [oczko] Ale przed zakupem i tak solidnie go sprawdź.

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Sebian co Ty? nie lubisz szerokiej listwy? Mi sie własnie podobaa modele jeszcze nie E klasse a juz na listwie-tam sa własnie chromy na listwie i klamkach oraz zderzakach-zawsze to cos.Waska listwa tez wyglada ok.ale klamki,zderzaki listwu to jeden szary plastik....No ajuz prawdziwy majstersztyk to malowanie listwy w innym kolorze niz nadwozie-za to powinien ktos jakas nagrode dostac-w końcu to jakies podobienstwo do Maybacha [zlosnik] [zlosnik] [zlosnik]

Ludziom brak kultury zupełnie,wczoraj jak wychodziłem z knajpy ktos mi nadepnął na rekę!!!

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Ja mam wąską listwę i klamki od szerokiej bo te oryginalne są tak samo ładne jak w kiblu typu TOI TOI.Nie podoba mi się malowanie zderzaków wąskolistwowych w kolor nadwozia. Ale do szerokiej listwy nic nie mam. Jeszcze jak baleron jest czarny, a listwa szara to mi się podoba. Za E-klasse nie przepadam.

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Antoni Janikowski pisze:
Ja mam wąską listwę i klamki od szerokiej bo te oryginalne są tak samo ładne jak w kiblu typu TOI TOI

Słuszne czy nie, ale jakże obrazowe porównanie [zlosnik] [ok]

Antoni Janikowski pisze:
Jeszcze jak baleron jest czarny, a listwa szara to mi się podoba.

Patrząc po awatarku, to jabyś opisywał Siwka ;)

Listwa w innym kolorze najlepiej wygląda na 126, ale zestaw czarny/szary nawet na 124 nieźle wygląda.

"bułka tarta to nasz narodowy symbol bohaterski... to nasz wkład w światową kuchnię"

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

OOOO tak Antoni ma racje klamki w 1 serii 124 sa rzeczywiscie jakw kibelku :lol:,zero chromu szare-dno.Za to E klasse z chromem i z diodami na podczerwien to jest wypas zawsze to wyglada ładniej.Mi sie szeroka listwa podoba bardzo szczegolnie w jakims ciekawym zestawieiem kolorystycznym.E klasa jesli chodzi o przod to juz mnie tak nie rajcuje...A i wnetrze ma fajniejsze fotele i wewnetrzna listwa drewniana to jest to!!!!!!!!! [zlosnik] .Kurde musze mojego zamienic na takiego 91R [smiech]

MB 308 automatic

Ludziom brak kultury zupełnie,wczoraj jak wychodziłem z knajpy ktos mi nadepnął na rekę!!!

Tytuł:
Klubowicz

MERCEDES 4 EVER pisze:
OOOO tak Antoni ma racje klamki w 1 serii 124 sa rzeczywiscie jakw kibelku :lol:,zero chromu szare-dno.Za to E klasse z chromem i z diodami na podczerwien to jest wypas zawsze to wyglada ładniej.Mi sie szeroka listwa podoba bardzo szczegolnie w jakims ciekawym zestawieiem kolorystycznym.E klasa jesli chodzi o przod to juz mnie tak nie rajcuje...A i wnetrze ma fajniejsze fotele i wewnetrzna listwa drewniana to jest to!!!!!!!!! [zlosnik] .Kurde musze mojego zamienic na takiego 91R [smiech]

Po pierwsze mam starsze auto i to mnie najbardziej zadowala. Po drugie w oryginalnym stanie. Po trzecie nikt mi nie podpieprzy szerokiej listwy. Po czwarte: IDZIK, ZAPODAJ ZDJĘCIA SIWKA [zlosnik]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

Sebian pisze:
Po drugie w oryginalnym stanie.

Zmieniłeś??? [zlosnik]

Cytuj:
Po trzecie nikt mi nie podpieprzy szerokiej listwy.

Już chyba po problemie: wszyscy taryfiarze mają, szroty pełne gratów od 124 i całych 124.

41 Buick Special x2, 49 Chevy "Deratyzator", 50 Olds "Patton", 53 Chevy Bel Air, 55 Chevy 3800 panel, 70 Chevy Impala conv, 77 Chevy Monte Carlo, 87 Chevy G20, 89 Chevy K5, 03 Chevy S10 = 86 garow, 59.7 L, 2480KM

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Oryginalny Stan che che-Sebian przykro mi ale SE juz nie jest w oryginalnym stanie i nigdy nie bedzie :( ,oryginalna była jak wyjechała z fabryki a teraz z oryginalnoscia to krucho...Zebym nie był zle zrozumiany...wpakowałes kupe kasy-zrobione jest to profesjonalnie i chwała Ci za to ale dla mnie oryfinalny stan to oryginalne całe oblachowanie,lampy,mechanika.itp......Pomijajac te szczegoły efekt jednak jest- [zlosnik] Ja bym sie nie zdecydował wolałbym zciagnac z DE. Sebian mam jeszcze pytanko dlaczego Eminencja tak wysoko stoi???? było cos grzebane przy zawieszeniu????????(tak mi sie wydaje ze zdjec jak jest innaczej prosze zkorygować)

MB 308 automatic

Tytuł:
Klubowicz

MERCEDES 4 EVER pisze:
Oryginalny Stan che che-Sebian przykro mi ale SE juz nie jest w oryginalnym stanie i nigdy nie bedzie :( ,oryginalna była jak wyjechała z fabryki a teraz z oryginalnoscia to krucho...Zebym nie był zle zrozumiany...wpakowałes kupe kasy-zrobione jest to profesjonalnie i chwała Ci za to ale dla mnie oryfinalny stan to oryginalne całe oblachowanie,lampy,mechanika.itp......Pomijajac te szczegoły efekt jednak jest- [zlosnik] Ja bym sie nie zdecydował wolałbym zciagnac z DE. Sebian mam jeszcze pytanko dlaczego Eminencja tak wysoko stoi???? było cos grzebane przy zawieszeniu????????(tak mi sie wydaje ze zdjec jak jest innaczej prosze zkorygować)

Szczegółów można się czepiać [oczko] Generalnie wiadomo, o co biega [cool] Eminecja stoi prawidłowo. Pewnie przód się trochę obniży, jak dostanie od spodu pancerną pokrywę z oryginału [zlosnikok]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

A mi podoba się właśnie 124 cały czarny w szerokiej listwie.Widziałem coś takiego i uważam że rewelacja! [cool],choć raczej nie orginalne malowanie.

s-class.prv.pl

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Sebian pisze:
Pewnie przód się trochę obniży, jak dostanie od spodu pancerną pokrywę z oryginału [zlosnikok]

Podobnie szykowano MB do rajdu Ameryki Pd. Rozumiem, że masz jakieś plany ;)

"bułka tarta to nasz narodowy symbol bohaterski... to nasz wkład w światową kuchnię"

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Wookee pisze:
Podobnie szykowano MB do rajdu Ameryki Pd. Rozumiem, że masz jakieś plany ;)

Podobnych przygotowań wymagają niektóre ulice w W-wie :cry: ... Chociaż ostatnio sporo się poprawia ;)

"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój znajomy, a nie wrzeszcząc z
przerażenia - tak jak jego pasażerowie."

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00