art pisze:
Nie chce mi się przytaczać danych katologowych ile spala 5.6 bo (..)
egzemplarz seca o tak niskim spalaniu. A co do tego kto mnie n.p zna to nikt mnie nie musi znać wystarczy że ja znam samego siebie nie muszę się podpierać kolegami.
(..)
nimi nie jeżdżiłem w matrixie różne rzeczy są możliwe także średnie spalanie 9 litrów na 100 w SECU. Pozdro.
Nadal nic nie rozumiesz
Ale podejme ostatnia probe dotarcia
1. Gdzie ja napisalem cos o srednim spalaniu? To jest spalanie w trasie (to z fotek), i niezupelnie srednie - srednie jest ~10l/100. Czy na pewno rozumiesz znaczenie slowa 'srednie'..?
2. Kolegami sie nie podpieram, oni ew. moga zaswiadczyc o tym spalaniu - jesli beda chcieli oczywiscie; no i o tym, ze JA istnieje realnie - a Ty moze jestes jakims cwanym botem..?
3. Jestes taki pewny, ze znasz samego siebie..? Prawde mowiac, szczerze watpie
Zeby nie przedluzac: jak juz wczesniej napisalem*, skoro juz mamy demokracje
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
, to kazdy moze wierzyc w co chce. Ty mozesz np. w dane techniczne**, inni*** moga w to co widza. I niech tak zostanie
* ale jak widze, kod bota jeszcze nie jest do konca dopracowany, z zapamietywaniem slabo..
** inz. z MB uznaja tez za akceptowalne spalanie oleju na poziomie 1-1,5l na 1000km
*** nie dziwi Cie, ze sa jacys inni, i ze jest ich coraz wiecej..? Jak sie spotkam z kol. georemem, to mysle ze bedzie koniec dyskusji
![[usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)
[ok]