MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest czw sie 14, 2025 7:07 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
Klubowicz

Numer GG: 267496
WeebShut pisze:
Poszukuje dosyc pilnie programu do zgrywania sciezek audio z filmow.

Z jakich filmów? DVD, DivX, MPG?

WeebShut pisze:
Pytam tu bo ostatnio znalazlem w necie, trzeba bylo tylko docignac cracka, i zaczely sie niemale problemy, crack przekierowywal na strone skad instalowalo sie ponad 300 trojanow :evil: Jedynym wyjsciem format i nowy Xp z SP2 [szalone] Wolalbym sobie oszcedzic drugi raz takich niespodzianek.

Sebian Ty sie zajmujesz filmami wiec mniemam, ze mozesz cos takiego posiadac [oczko]

Posiadam tylko oprogramowanie do nieliniowego montażu filmów. Studio Media Pro pozwala na wypuszczenie pliku audio z jakiegoś materiału filmowego, ale co do DVD, to nie próbowałem się z tym bawic i podejrzewam, że nie pójdzie. Generalnie nie mam takich potrzeb i nie używałem takich wynalazków. Raczej Ci nie pomogę [szalone]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

kombatant
Awatar użytkownika

Sebian pisze:
Posiadam tylko oprogramowanie do nieliniowego montażu filmów. Studio Media Pro pozwala na wypuszczenie pliku audio z jakiegoś materiału filmowego, ale co do DVD, to nie próbowałem się z tym bawic i podejrzewam, że nie pójdzie. Generalnie nie mam takich potrzeb i nie używałem takich wynalazków. Raczej Ci nie pomogę [szalone]

Nie DVD, film w formacie AVI.

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

WeebShut pisze:
- Zewnetrzne IP na pewno posiadaja Ci ktorzy uzytkuja Neostrade, jezeli jestes w sieci osiedlowej, to na pewno masz wewnetrzne, chyba ze administrator powiedzial Ci inaczej :) Polega to na tym, ze powiedzmy dla przykladu do sieci jest podpietych 50 uzytkownikow, kazdy ma inne IP w swojej sieci ( ip wewnetrzne ) ale ze swiatem zewnetrznym lacza sie dzieki jednemu adresowi zewnetrznemu :)

ok, dalej nie mam pojęcia o czym piszesz :oops: , ale mam chello więc o żadnej sieci osiedlowej nie ma mowy. wiem że moje IP czasem ulega zmianie, tak jakbym korzystał na przemian z kilku.

WeebShut pisze:
- Co do filmu jego tytul brzmi "Snoop Dogg - Diary Of A PIMP"

Wstyd, ale pierwsze słyszę. A snoopa słucham już 12 lat :oops:

Z programem się udało, czy porzucasz dalsze próby?

pozdra

Obecnie: Oldsmobile Cutlass 1980r.

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

nyguz pisze:
WeebShut pisze:
- Zewnetrzne IP na pewno posiadaja Ci ktorzy uzytkuja Neostrade, jezeli jestes w sieci osiedlowej, to na pewno masz wewnetrzne, chyba ze administrator powiedzial Ci inaczej :) Polega to na tym, ze powiedzmy dla przykladu do sieci jest podpietych 50 uzytkownikow, kazdy ma inne IP w swojej sieci ( ip wewnetrzne ) ale ze swiatem zewnetrznym lacza sie dzieki jednemu adresowi zewnetrznemu :)

ok, dalej nie mam pojęcia o czym piszesz :oops: , ale mam chello więc o żadnej sieci osiedlowej nie ma mowy. wiem że moje IP czasem ulega zmianie, tak jakbym korzystał na przemian z kilku.

Czyli masz zewnetrzne IP, ale zmienne, jest na to rada. IP bedzie sie zmieniac a Ty mozesz przepuscic je przez domene, ktora sama bedzie przekierowywac sygnal na odpowiedni kierunek.

nyguz pisze:
WeebShut pisze:
- Co do filmu jego tytul brzmi "Snoop Dogg - Diary Of A PIMP"

Wstyd, ale pierwsze słyszę. A snoopa słucham już 12 lat :oops:

Z programem się udało, czy porzucasz dalsze próby?

pozdra
[/quote]

No to jak sluchasz od 12 lat to naprawde wstyd ;-)

Na pewno slyszales o pierwszym jego rezyserkism debiucie "DoggyStyle".
To jest kolejny film, zrealizowany dokladniej, i z jakas fabula, ale najwazniejsze jest to, ze na filmie tym znajduje sie pare nowych i nigdzie nie dostepnych kawalkow. A po uslyszeniu pierwszego wyrywa z butow ;-)
Jak jestes zainteresowany to pisz smialo.

POzdrawiam

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00