Bukol pisze:
jahhoo pisze:
kurcze ile razy o cos pytam to zawsze dostaje odpowiedz "patrz w archiwum" - niech tam ktos cos znajdzie!!! Zycia nie starczy na szukanie

....
Nie ma problemu - jest wyszukiwarka. Nie trzeba przetrząsać archiwum ręcznie. Na górze masz guziczek "szukaj", wpisz "żółte tablice" i już masz co czytać. A tego tematu nie da się w dwóch zdaniach, dlatego odsyłam do archiwum, a poziom nie ma tu nic do rzeczy. Mogę Ciebei też odesłać do lektury Atomobilisty i GT Classic, gdzie w kilku szpaltach (GT) lub stronach (Automobilista) byl temat poruszany. Więc skoro inny kolega poruszyl temat pozimu - jeżeli ktoś zdoła ująć temat w dwóch zdaniach to zapewniam Ciebie, że nie ma sensu nawet tego czytać - za niski poziom.
Pozwolę sobie dodać, że korzystnie jest też wypróbować warianty niezawierające polskich liter oraz opcję "blachy".
Jest tego ogółem kilka albo kilkanaście stron.
Tak poza tym, to nie rób scen
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Zrozum, że pisanie po raz kolejny tego samego mioże być nużące, żeby to delikatnie ująć, zwłaszcza jeśli wiedza na ten temat jest dostępna w ww. gazetach oraz na necie - np. Ustawa, komentarze, artykuły. Jakieś 5 minut pracy z Google.