Futrzak pisze:
Piekna beczka. Poprosimy o wiecej zdjec. Dlugo szukales? To byl przypadek czy konkretny namiar, moze maja takich wiecej?
Pozdrawiam
Futrzak
Witam ,
W123 coupe chciałem mieć od dawna

Najpierw był 123 240D no i wielki niewypał

po przejechaniu 50 kkm umarł silnik i autko poszło do innego człowieka .....
Zakup W123 coupe był planowany ale sam fakt wyjazdu do Niemiec zrodził się w piękny poniedziałek koło 9.30 rano. Przychodzę do pracy, odpalam komputerek, odpalam mobile.de i oglądam zagryzając kanapeczką. No i trafiam na autko które stoi w Berlinie ma wgnieciony tylny narożnik i wygląda jak wygląda

Łapię za telefon i dzwonię. Koleś wysyła faxem brief i przegląd Dekry ja wsiadam w autko i wieczorkiem jestem już w Polsce nowym nabytkiem

Tak to wyglądało. Już w momencie zakupu wiedziałem że autko jest po stłuczce z przodu w latach 80 (mam zdjęcia - pobite oba reflektory i wgnieciony zderzak) no i niestety ucierpiało na tym wyposażenie ponieważ samochód posiadał wycieraczki na reflektorach .... teraz nie ma

Reszta jest ok. Jest zdrowiutki bo nigdy nie jeździł zimą !!! Jak tłumacz zobaczył brief to zażądał 100 PLN więcej za tłumaczenie ponieważ do briefu dopięte są kartki z pieczątkami meldunkowymi - październik wymeldowanie, marzec meldowanie itp

Jak już wcześniej wspominałem autko jest fabrycznie obniżone 0 35 mm i super jeździ
PS. Właśnie jadę odebrać go po regulacji motoru