witam, było trochę ciszy bo myślałem
chyba powoli się zbiżamy do tej megane jednak....
naprawde mam dość jeżdżenia po kraju i się użerania z tymi ludzmi - ja nie wiem czy ja mam takie wymagania czy te samochody sa jakieś takie? jak nie lakiernik spieprzy robote, to podłużnice w kształcie węża, albo się coś innego niezgadza, a o kłamstwach sprzedających, które po chwili wychodzą na jaw to nie wspomną
niby taki wybór, a nie ma czego kupić - a w ogłoszeniach przewijają się cały czas prawie te same auta, a jak jest coś nowego to z ełku albo podkarpacia
megana pasuje, bo: jest to auto dla Ojca, osoby w wieku 69 lat, dlatego silnik wystarczy, małe spalanie, wypas jest ok, ponadto sprzedający jest wiarygodny, znam blacharza, który naprawiał ten próg i osobę która go malowała. A opinie: przeważają jednak pozytywne, zresztą miałem auta francuskie i nie narzekałem na nie. Inaczej - wolę megane niż np. W168, o przebojach z którym kiedyś opowiadał Futrzak. A to auto się akurat trafiło pierwsze
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
może jeśli znajomy by miał W202, golfa czy inną 307 to bym kupił ją. Naprawde brak auta jest już uciążliwy. Dodam, ze wygląd akurat mi się podoba, i że mało miejsca z tyłu (ponoć ) nie jest problemem oraz że nie szukam auta sportowego
Wika, hmmmmm - napisz mi coś więcej o aucie lub podaj numer - mój 606 550 329 - miaełm kiedyś W202 250 TDT ale z '98 (po liftingu) więc silnik znam.