Siemanko
Po pierwsze. Gratulacje z okazji powiekszenie poglowia rodu. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie to przedstawiciel plci "brzydkiej" - trzeba by nazwisko komus przekazac
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
. Najwazniejszym jest aby malzonka przeszla ciaze "ksiazkowo" wraz z rozwiazaniem. Nawiasem mowiac tez mam 1 dziecko i zona zaczyna mnie meczyc o nastepne
. Nie omieszkaj sie pochwalic na forum. Z racji tego, ze czasami ochlaptus ze mnie z dzika rozkosza wypije zdrowie Twego nowego dzidziusia
Po drugie Twoja (mam nadzieje czasowa) absencja na forum jako moderatora jak i forumowicza to dla mnie niepowetowana strata. Mam o Tobie zdanie, ze jestes chlopczykiem o bardzo wysokich lotach intelektualnych, poza tym tak jak ja (tylko mnie zbytnio na tym forum nie znaja) jestes ultra-esteta. Bardzo lubilem czytac Twoje posty w stylu: kawalerze pozegnaj te cyrkle z nadkoli, te lampki sa nie od tej serii, to radyjko pasuje do Twojego autka jak mroz do g.owna, te biale kierunki sa bardzo "ladne" itp. (nota bene na szczescie do W115 bialych kierunkow wpasowac sie nie da
choc dla chcacego...........). Zaluje, ze nie mialem okazji poznac Cie osobiscie
Szczerze zycze Ci powodzenia!!!
Wpdanij tu jeszcze kiedy i nawstawiaj jakiemus villager'owi o walorach estetycznych jego autka (o ile oczywiscie bedzie to w stanie zrozumiec)
Do rychlego zobaczenia