MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pt sie 29, 2025 2:41 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
wiarus junior

Bader pisze:
No cóż, jedno jest pewne - nieistotne czy facet jest miłośnikiem oryginałów czy przeróbek - zdanie o kulturze ludzi zgromadzonych na forum już sobie wyrobił. :roll:
Jak ktoś zainteresowany oldtimerami go kiedyś zapyta o to forum to mu poprostu odpowie że nie warto bo straszne chamstwo... :-?
Możliwe że auto się nie nadaje na to forum, ale przecież można to po prostu powiedzieć :-?

smutna prawda ........... szkoda .
Gość o Tej marce musi mieć wiedzę kolosalną .

Zastosowanie do Diesla OR pozwala zmniejszyć o połowę ilość dwutlenku węgla. Przy spalaniu oleju roślinnego siarki nie ma,powstaje o 80 procent mniej cząstek stałych. Na nich osadzająsię węglowodory aromatyczne wywołujące choroby nowotworowe.
W123 200D

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

No coz....
Jak sobie zajze do garazu i zobacze moje piekne odswierzone W123 to sobie mysle, niee tego bym jej nie zrobil ;-)

Tytuł: re
swój chłop
Awatar użytkownika

Mi tez sie to niepodoba :) Lowridery owszem :) , lecz zmiany sa odwracalne(nawet ze skaczących lowriderów) i dodatkowy chrom lepszy chyba od dodatkowego plastiku :) Zreszta jednemu sie podobaja golfy z szerokimi zderzakami a drugiemu W115/114 w oryginale :)

Pozdrawiam

Tytuł:
wiarus junior

Xytras pisze:
No coz....
Jak sobie zajze do garazu i zobacze moje piekne odswierzone W123 to sobie mysle, niee tego bym jej nie zrobil ;-)

wcale się nie dziwie bo to piękne autko a jak piszesz odświerzone hmmmmm to nw pewno cieszy.
Jednak jak zobaczysz na ulicy W123 pracujace jak koń roboczy z klapniętym kuprem ,rude jak .............. (do wyboru:) ) to juz wolę to przerobione .........sorry :)

Zastosowanie do Diesla OR pozwala zmniejszyć o połowę ilość dwutlenku węgla. Przy spalaniu oleju roślinnego siarki nie ma,powstaje o 80 procent mniej cząstek stałych. Na nich osadzająsię węglowodory aromatyczne wywołujące choroby nowotworowe.

W123 200D

weteran
Awatar użytkownika

Kurcze czy myślisz, że ktos na tym forum pochwali to co zrobiłeś ??
To jest jakis koszmar [szalone]

Idelne auto pod wiejśką dyskoteke w remizie strażackiej [zlosnik] [szalone]

MIKE SANDERs Korrosionsschutzfett
www.bezkorozji.pl
535-466-616

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Bader pisze:
No cóż, jedno jest pewne - nieistotne czy facet jest miłośnikiem oryginałów czy przeróbek - zdanie o kulturze ludzi zgromadzonych na forum już sobie wyrobił. :roll:

Mam nadzieję, że mimo wszystko takiego zdania o generalnie wszystkich użytkownikach forum sobie nie wyrobi... :-?

"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój znajomy, a nie wrzeszcząc z
przerażenia - tak jak jego pasażerowie."

Tytuł:
swój chłop

Ja nie moge kurna po prostu na tym forum niektorzy zmieniają zdanie i zależy od dnia co im się podoba. To raz . Dwa to że ktoś pokazał jak przerobił beczkę na okulara na tym FORUM to wcale nie jest powodem do pisania opod jega adresem chamskich docinków wystarczy napisać że nie podoba mi się i tyle a nie że co to by jeden kolega z drugim zrobili właścicielowi. Kolega Ocet pisał o mojej 123 bo zdajsię tylko ja mam na tym forum w123 na 17" kolach i mnie także podobal się ten lowrider i dobrze ale podobają mi się również orginalne fuchsy 14"(zresztą zimówki mam na takich ale i tak w zimę nie jeżdżę) i oryginalny stan samochodu ale ja bardziej podoba mi się ce na 17" lorinserach i tyle tak samo jak podoba mi się lekko obniżone zawieszenie niż fabryczne mam do tego prawo tak samo jak ktoś ma prawo do przeróbki beczki na okulara czy tico na matiza.Niekoniecznie podaba mi się przeróbka beczki na okularnika ale mówię tu o samym fakcie a nie o tym konkretnym przypadku bo na pewno własciciel nie lada się napracował i należy chociaż to docenić a nie od razu grono krytyków się znajduje krytykuje. A co do tych zmian zdania to nie chce mi się krytykować ale przeglądając to forum to mógłbym policzyć na palcach jednej ręki takich którzy go nie zmieniają. POZDRAWIAM i więcej wyrozumiałośći dla innych a mniej chamstwa i uszczypliwośći.

C126 E56

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Numer GG: 85536
Idzik pisze:
Bader pisze:

Mam nadzieję, że mimo wszystko takiego zdania o generalnie wszystkich użytkownikach forum sobie nie wyrobi... :-?

off-topic

I popatrz Idzik kto najbardziej jest chamski ? Zawodnik który chciał zostać modem na naszym forum - całe szczęście że wcześniej wyszło z niego jego prawdziwej JA :(

Pozdrawiam i mam nadzieje że andsax_74 nie zrazi sie do nas wszystkich przez tych kilku zawodników - wyznaczników oryginalności :D powinnismy ich umieścić w Sevres jako oficjalne wzorce :D :D :D

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

art pisze:
...na pewno własciciel nie lada się napracował i należy chociaż to docenić ...

Ja takl troche z innej "beczki" [oczko]

Czy docenilbys wysilek wlasciciela lopaty, ktory po 2 tygodniowej charowie zrylby Ci caly asfalt przed wjazdem do posesji ?

W koncu on tez sie napracowal [oczko]

Co do samochodu, mnie juz tu nauczono jednego na forum, wiec wypowiem sie tak jak przykazuja zasady - nie podoba mi sie :D

Tytuł:
swój chłop

DOKŁADNIEEEE.

C126 E56

Tytuł:
swój chłop

DOKŁADNIEEEE MACKUZ miałem oczywiśćie na myśli twoją wypowiedż.

C126 E56

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Zgadam się ze wszystkimi, że skaleczył W123....ale spokojnie Panowie, jeździ ich z dobry milion [usmiech] , więc ma szansę odbudować następną (doświadczenie już ma ).....oby tylko nie poszedł w tym kierunku, bo to już faktycznie brak smaku
Obrazek

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Grzegi pisze:
Zgadam się ze wszystkimi, że skaleczył W123....ale spokojnie Panowie, jeździ ich z dobry milion [usmiech] , więc ma szansę odbudować następną (doświadczenie już ma ).....oby tylko nie poszedł w tym kierunku, bo to już faktycznie brak smaku
Obrazek

Na tą niebieską choinkę dość częto trafiam na mieście... Niezbyt ciekawy widok, ale coż skoro właściciel to lubi...

"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój znajomy, a nie wrzeszcząc z
przerażenia - tak jak jego pasażerowie."

Tytuł:
swój chłop

quote="WeebShut"]
art pisze:
...na pewno własciciel nie lada się napracował i należy chociaż to docenić ...

Ja takl troche z innej "beczki" [oczko]

Czy docenilbys wysilek wlasciciela lopaty, ktory po 2 tygodniowej charowie zrylby Ci caly asfalt przed wjazdem do posesji ?

W koncu on tez sie napracowal [oczko]

Co do samochodu, mnie juz tu nauczono jednego na forum, wiec wypowiem sie tak jak przykazuja zasady - nie podoba mi sie :

No podoba mi się to "nie podoba mi się" lepsze to niż jakieś wjeś tjun czy madafaka coś tam coś tam zresztą zaczerpnięte z WT i non stop powielane co w ogóle nie jest śmieszne. A co do porownania robotnika ryjącego asfalt i Pana ktory przerobił tę beczkę to nie jest akurat dla mnie zbytnio trafione ale pozdrawiam Kolegę.

C126 E56

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

art pisze:
A co do porownania robotnika ryjącego asfalt i Pana ktory przerobił tę beczkę to nie jest akurat dla mnie zbytnio trafione ale pozdrawiam Kolegę.

nie chodzilo mi o dokladna trafnosc, ale o sama ilosc pracy, ktora trzeba wlozyc, zeby to zrobic.

U tego Pana podejrzewam ze przerobka pochlonela wiele godzin intensywnej pracy, sporo pieniedzy. Tylko nachodzi mnie jedno pytanie, po co ?

Designerzy zrobili samochod w proporcjach takich, zeby byl on ladny, po co rpzerabiac i na sile upiekszac cos co juz jest prawie idealne. Nie lepiej odlozyc te ciezkie pieniadze, ktore ten Pan tu wpakowal i odlozyc na prawdziwego okulara, ktory ( z ktorej strony by nie patrzec ) jest o niebo ladniejszy [oczko]

To nie jest temat do dyskusji na forum, moze w czerwcu na zlocie spotkamy sie przy ... bezalkoholowym ;) i wyjasnimy sobie konkretny punkt widzenia.

Pozdrawiam

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00