Witam, sorki że nie odpowiadam od razu ale jestem "na wyjeżdzie" i nie mam stałego dostępu do netu

.dzięki za wszystkie podpowiedzi , co do pytań to: opcja że licznik zepsuty i że stacja mnie kantuje odpada bo sprawdzałem to już od pustego do pustego baku czyli wlałem 15 litrów i ujechałem 49 kilometrów w próbie drugiej to samo no dokładnie 52 km. , wycieków niema oleju mi nie przybywa przy przegazowaniu dlikatna czarna chmura jest ale nie jest strasznie miałem już kiedyś gożej jak mi padł rozdzielacz paliwa ,śmierdzi benzyną z rury,jak się rozgrzeje to mu obroty lecą w dół na 600-550 obr/min autem delikatnie huśta na wolnych i ciśnienie oleju spada do 2 -1,5 (a kiedyś zawsze było 3) klapa spiętrzająca chodzi normalnie dolot powietrza i filtr są czyste kable i kopułkę kupiłem nowe (beru) ciśnienie muszę sprawdzić .chociaż ze dwa miesiące temu od 9 do 10,5 ale wtedy też żle palił bo w okolicach 20 l/100. co do wtrysku to się zgadza to KE-Jetronik Połączenia między modułami wyglądają na ok. A i jeszcze pytanko jak sprawdzić podciśnienie , Meeta czy chodzi o ten wężyk pomiędzy regulatorem ciśnienia paliwa a odmą ? DZIęKI jeszcze raz za wszystkie podpowiedzi

POZDRAWIAM
PS. Co do zalewania to prawda , zalewa mnie, ale nie benzyna tylko krew przez to auto

POZDRAWIAM