Tak wlasciwie kriss to po co kombinujesz? Wyremontowales auto, a teraz bedziesz je sprzedawal? Dzis widzialem Cie na Bielanach i Twoja coupe ladnie sie prezentuje
![[brawo]](./images/smilies/brawo.gif)
!
JareG pisze:
Na fotkach z wczesniejszych aukcji tegoz auta jesli mnie pamiec nie myli byl ASR.
Nie ma kontrolki - nie ma ASR-u
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
. Tak myslalem

. Myslalem tez, ze ASR byl od 1989 roku, ale chyba bylem/jestem w bledzie, bo znajomy ma 560 SEL z 1987 w wersji USA i ma ASR, choc nie ma zadnych kontrolek

.
JareG pisze:
PS. Osobiscie uwazam ASR za niepotrzebny bajer, i to na dodatek bardzo drogi w naprawie - a wystarczy, ze zrypie sie czujnik w moscie (ma prawo w aucie ponad 10-letnim)
Moim zdaniem ASR to bardzo przydatny wynalazek, ale co kto lubi.
JareG pisze:
ABS tez wylaczam, jest niepotrzebny
Musisz byc naprawde bardzo dobrym kierowca, skoro zbyteczny jest Ci ABS i ASR w ciezkim i mocarnym aucie

. Jakbym mial W 126 to chcialbym miec to i to.
Beczko Maniak pisze:
mam kolege ktory ma plastika W201 92 rok w benzynie 200 i narzeka jak ma przejechadz 100 km bo mu zlopie zlopownik nie mniej niz 10 aha koleś ma w automacie
M 102 na gazniku naprawde duzo pije, a mocy brak. Zdecydowanie bardziej godny uwagi jest 230 E.
Beczko Maniak pisze:
SKORO NIE STAĆ NA BENZYNE TO TRZEBA SOBIE ROWER KUPIĆ
Jest jeszcze inne rozwiazanie, ktore ja wybralem - mozna kupic karte miejska
![[hehe3]](./images/smilies/hehe3.gif)
.
Beczko Maniak pisze:
BENZYNA W MERCEDESIE TO BYŁ I BĘDZIE ZAWSZE ŻŁOPOWNIK OCZYWISCIE LPG NIE WCHODZI W RACHUBE
Benzynowy MB nigdy nie mail byc ekonomiczny i nigdy nie byl przeznaczony dla oszczednych. Zamiast LPG wole motyw z karta miejska

.
![[zlosniki]](./images/smilies/zlosniki.gif)