Idzik pisze:
No tak chwilę mnie nie było, a tu już takie zmiany... W
Zmiany sa zjawiskiem przyrodniczym, i nie da sie ich uniknac
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)
[oczko]
Cytuj:
sumie dobrze, ale... oprócz tych pozytywnych - coraz więcej nowych,aktywnych forumowiczów, wygląda na to że Poznań rośnie w siłe, to niestety pojawiły się rzeczy, które bardzo mnie niepokoją... Zamknięcie tematu Dupa przemilczę, bo nie jest to taka świętość, aby jej bronić za wszelką cenę (mnie się podobał
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
)... Ale baaaaaaaaaardzo zmartwiło mnie to, że jeden ruch moderatora spowodował taki zamęt... Poajwiły się tematy typu "Gupi....", połowa się na siebie poobrażała, pokłóciła...
Nie przejmuj sie - to tylko mala burza, rozejdzie sie po kosciach
Cytuj:
To zawsze było fajne forum, na którym prym wiodły tematy ściśle związane z MB... Nie było raczej jakiś waśni, czy przepychanek pomiędzy użytkownikami na gruncie osobistym... Przypomnę co się w pewnym momencie zaczęło dziać na MercManii... Mam nadzieję, że takie sytuacje raczej częste nie będą i do kolejnego Zlotu wszyscy już będą znowu bardziej pozytywnie do siebie nastawieni... Oby !!! Życzę tego sobie jak i innym forumowiczom !!!
MMC juz nie zyje wlasciwie.. a wine za to ponosi jego (bylo nie bylo) tworca = Plasti, na spolke z Lukim. Ale jest pewna roznica jakosciowa - to jedyne forum, na ktorym banany rozdaje sie z zaskoczenia, modyfikuje sie posty uzytkownikow i udaje, ze nic nie wie o tym etc. Do takiego poziomu to Nam spoooooro brakuje.
A ludzie sie kloca, lepiej zeby sie przetrzepali slownie na forum, niz dusili w sobie jakies zale, i odgrywali sie w realu (najczesciej tez za plecami). Nie pisze tu o Klubowiczach, tylko o przypadkach zaobserwowanych u mnie na uczelni
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)
[no][oslabiony]
Cytuj:
Pozdrawiam wszystkich i szczególnie Gorąco Witam nowych forumowiczów, którzy w trakcie mojej nieobecności zasilili nasze szeregi !!!
![[brawo]](./images/smilies/brawo.gif)
[ok]
Ludzie sa rozni i nie jest tak bynajmniej, ze trzeba kochac wszystkich... mozna kogos nie lubic (oczywiscie, poglady/stosunek do ludzi powinien sie zmieniac, bo ludzie tez sie zmieniaja.. ociupinke, ale jednak = trzeba byc elastycznym), miec odmienne poglady, ale pomimo to wspolpracowac dla dobra ogolnego (=Klubu).
I o to wlasnie chodzi - o wspolprace ponad podzialami (cos polityka zajechalo
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
[hehe]). Jak to mowia: "nie rozumiem, ale szanuje"
![[ok]](./images/smilies/ok.gif)
http://www.mb.org.pl/