MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest ndz lip 27, 2025 6:29 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

No tak chwilę mnie nie było, a tu już takie zmiany... W sumie dobrze, ale... oprócz tych pozytywnych - coraz więcej nowych,aktywnych forumowiczów, wygląda na to że Poznań rośnie w siłe, to niestety pojawiły się rzeczy, które bardzo mnie niepokoją... Zamknięcie tematu Dupa przemilczę, bo nie jest to taka świętość, aby jej bronić za wszelką cenę (mnie się podobał [zlosnik] )... Ale baaaaaaaaaardzo zmartwiło mnie to, że jeden ruch moderatora spowodował taki zamęt... Poajwiły się tematy typu "Gupi....", połowa się na siebie poobrażała, pokłóciła... To zawsze było fajne forum, na którym prym wiodły tematy ściśle związane z MB... Nie było raczej jakiś waśni, czy przepychanek pomiędzy użytkownikami na gruncie osobistym... Przypomnę co się w pewnym momencie zaczęło dziać na MercManii... Mam nadzieję, że takie sytuacje raczej częste nie będą i do kolejnego Zlotu wszyscy już będą znowu bardziej pozytywnie do siebie nastawieni... Oby !!! Życzę tego sobie jak i innym forumowiczom !!! Pozdrawiam wszystkich i szczególnie Gorąco Witam nowych forumowiczów, którzy w trakcie mojej nieobecności zasilili nasze szeregi !!!

"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój znajomy, a nie wrzeszcząc z
przerażenia - tak jak jego pasażerowie."

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Numer GG: 85536
Idzik i jak zwykle masz racje :)

Mam nadzieje, że sprawe Dupy już udało się jakoś zamknąć z jak najmniejszymi stratami ....

Z drugiej strony pokazało to nam jak niewiele potrzeba Polakom do małej rozruby - to jest dopiero temperament ale jak to sie mówi wszystkie wojny na świecie zaczynały się od "dupy" :D :D

wiarus senior
Awatar użytkownika

Idzik pisze:
No tak chwilę mnie nie było, a tu już takie zmiany... W

Zmiany sa zjawiskiem przyrodniczym, i nie da sie ich uniknac [hehe][oczko]

Cytuj:
sumie dobrze, ale... oprócz tych pozytywnych - coraz więcej nowych,aktywnych forumowiczów, wygląda na to że Poznań rośnie w siłe, to niestety pojawiły się rzeczy, które bardzo mnie niepokoją... Zamknięcie tematu Dupa przemilczę, bo nie jest to taka świętość, aby jej bronić za wszelką cenę (mnie się podobał [zlosnik] )... Ale baaaaaaaaaardzo zmartwiło mnie to, że jeden ruch moderatora spowodował taki zamęt... Poajwiły się tematy typu "Gupi....", połowa się na siebie poobrażała, pokłóciła...

Nie przejmuj sie - to tylko mala burza, rozejdzie sie po kosciach

Cytuj:
To zawsze było fajne forum, na którym prym wiodły tematy ściśle związane z MB... Nie było raczej jakiś waśni, czy przepychanek pomiędzy użytkownikami na gruncie osobistym... Przypomnę co się w pewnym momencie zaczęło dziać na MercManii... Mam nadzieję, że takie sytuacje raczej częste nie będą i do kolejnego Zlotu wszyscy już będą znowu bardziej pozytywnie do siebie nastawieni... Oby !!! Życzę tego sobie jak i innym forumowiczom !!!

MMC juz nie zyje wlasciwie.. a wine za to ponosi jego (bylo nie bylo) tworca = Plasti, na spolke z Lukim. Ale jest pewna roznica jakosciowa - to jedyne forum, na ktorym banany rozdaje sie z zaskoczenia, modyfikuje sie posty uzytkownikow i udaje, ze nic nie wie o tym etc. Do takiego poziomu to Nam spoooooro brakuje.
A ludzie sie kloca, lepiej zeby sie przetrzepali slownie na forum, niz dusili w sobie jakies zale, i odgrywali sie w realu (najczesciej tez za plecami). Nie pisze tu o Klubowiczach, tylko o przypadkach zaobserwowanych u mnie na uczelni [hehe][no][oslabiony]

Cytuj:
Pozdrawiam wszystkich i szczególnie Gorąco Witam nowych forumowiczów, którzy w trakcie mojej nieobecności zasilili nasze szeregi !!!

[brawo][ok]

Ludzie sa rozni i nie jest tak bynajmniej, ze trzeba kochac wszystkich... mozna kogos nie lubic (oczywiscie, poglady/stosunek do ludzi powinien sie zmieniac, bo ludzie tez sie zmieniaja.. ociupinke, ale jednak = trzeba byc elastycznym), miec odmienne poglady, ale pomimo to wspolpracowac dla dobra ogolnego (=Klubu).
I o to wlasnie chodzi - o wspolprace ponad podzialami (cos polityka zajechalo [zlosnik][hehe]). Jak to mowia: "nie rozumiem, ale szanuje" [ok]

Jarek, w123 230TE '85, w126 500 SEC '88, w126 560SEC '88, w116 450 '73
jareg@mb.org.pl
http://www.mb.org.pl/

Tytuł:
Klubowicz

Numer GG: 267496
MacKuz pisze:
Z drugiej strony pokazało to nam jak niewiele potrzeba Polakom do małej rozruby - to jest dopiero temperament ale jak to sie mówi wszystkie wojny na świecie zaczynały się od "dupy" :D :D

Na drugi raz po zamknięciu tematu typu "Dupa" proponuję wysłać nas do Iraku [zlosnik]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Klubowicz

Idzik pisze:
Pozdrawiam wszystkich i szczególnie Gorąco Witam nowych forumowiczów, którzy w trakcie mojej nieobecności zasilili nasze szeregi !!!

Witaj! Słusznie prawisz. Cieszę się, że już wróciłeś. Stand up and fight [oczko]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Sebian pisze:
. Stand up and fight [oczko]

Ciężko będzie... :-?

Klubowicz

Idzik pisze:
Ciężko będzie... :-?

Dobrze będzie. Od czego są przyjaciele? [usmiech] BTW: Czekam na projekt, o którym rozmawialiśmy w piatek [oczko]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Sebian pisze:
Dobrze będzie. Od czego są przyjaciele? [usmiech] BTW: Czekam na projekt, o którym rozmawialiśmy w piatek [oczko]

Spoko, w głowie już jest całkowicie ułożony - teraz tylko przelać to na papier i kompa...

Klubowicz

Idzik pisze:
Spoko, w głowie już jest całkowicie ułożony - teraz tylko przelać to na papier i kompa...

Zatem czekam, bo sprawa robi się pilna. Nie wiem, czy wiesz, ale projekt już został zatwierdzony [zlosnik]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Sebian pisze:
Zatem czekam, bo sprawa robi się pilna. Nie wiem, czy wiesz, ale projekt już został zatwierdzony [zlosnik]

O kurczak, nie wiedziałem !!! W takim razie, od jutra biorę się do roboty (teraz niestety kibluję w robocie, a tu nie ma warunków [zlosnik] )!!!

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00