Ja mialem taki fajny klucz elektryczny i udalo się bez zdejmowania półki. Ale żeby ją zdjąć trzeba:
Zdjąć siedzisko kanapy tylnej (2 zamkniecia kolo siedziska pasażerow i wyciągasz ku przodowi żeby wyjechało z prowadnic)
Zdjąć oparcie kanapy tylnej (3 sruby i podnosząc ku górze wychaczasz)
Zdemontować boczki słupków tylnych te z oświetleniem(zatrzaski)
I tam juz dopatruj wkrętów.
Ale znacznie prostsze jest dojście od spodu (bagażnik) zdejmujesz obicie bagażnika (plastikowe zamki). Trochę gimnastyki i pomysłu na rozwiercenie lub odkrecenie głosników. Zakładając niestandardowe głośniki i tak musisz pokombinowac z jakimś dystansem ja taki mam od spodu przykręcany do półki.
Powodzenia <br>Dodano po 2 minutach.:<br> Ja mialem taki fajny klucz elektryczny i udalo się bez zdejmowania półki. Ale żeby ją zdjąć trzeba:
Zdjąć siedzisko kanapy tylnej (2 zamkniecia kolo siedziska pasażerow i wyciągasz ku przodowi żeby wyjechało z prowadnic)
Zdjąć oparcie kanapy tylnej (3 sruby i podnosząc ku górze wychaczasz)
Zdemontować boczki słupków tylnych te z oświetleniem(zatrzaski)
I tam juz dopatruj wkrętów.
Ale znacznie prostsze jest dojście od spodu (bagażnik) zdejmujesz obicie bagażnika (plastikowe zamki). Trochę gimnastyki i pomysłu na rozwiercenie lub odkrecenie głosników. Zakładając niestandardowe głośniki i tak musisz pokombinowac z jakimś dystansem ja taki mam od spodu przykręcany do półki.
Powodzenia
W140 300SE 91 ex wielkość ma znaczenie

W140 RULEZZZ
W126 500sec - w trakcie odbudowy
W124 2.5TD `91 ciapek na dojazdy do pracy
nie MB: HONDA VFR 800 V-TEC `03