Bez obaw nie obrażam się za błahostki- każdy ma prawo wyrazić swoją opinię ,gorzej jak wyczuwam że ktoś mnie poucza, o swoim życiu i kasie sam decyduje to chyba jasne. OK. zgadzam się że może jest tu za dużo gadanie a za mało fotek i dowodów ale po pierwsze nie wiem czy jest jakiś limit fotek, po drugie nikt nie prosi o jakąś fotkę i nikt specjalnie nie zadaję pytań o sprawy techniczne czy ciekawe , za to są wieczne uświadamianie mnie że sprinter to nie wyścigówka- zgoda ale każdym autem nawet F-1 można jechać wolno, nie zakładajcie koledzy że będę jeździł tym przerobionym autem na maxa , ale? jak się chce? to poszaleć można na wszystkim co ma ,dwa,trzy,i cztery kółka nawet traktorem czyli tym co jeździ ,pływa i lata. Na marginesie powiem że jak pomyślałem chwile, to może faktycznie nie ma się co kłócić o te prędkości 120 czy większe km/h bo nie wziąłem pod uwagę że ja jeżdżę za granice a wy macie na myśli kraj , po którym rzeczywiście nie da się jeździć dziury ,koleiny ,dziwne krzyżówki bez świateł na trasie dwupasmowej np.;do Warszawy (masakra) ja śmigam większość po niemieckich drogach gdzie droga jest super, często trzy pasy i do tego ogrodzenia , nasypy przeciw tłumiące ale i też działają świetnie przeciw wielkim podmuchom bocznego wiatru a ja na dodatek jestem raczej ciągle obciążony więc to też inna jazda że nie straszne mi 120-140km/h .Co do chipsa TAK ale nie do auta które walczy z ładunkami (moje zdanie) , np. kupiłem ostatnio T-5 174KM tam chyba będę dokładać chipsa ,raz że mały przebieg , dwa jeszcze nie miałem chipsa więc muszę spróbować i tego ,auto lata przeważnie pusto ,można zaryzykować tylko teraz chwilowo zastępuje mi sprinterka jak ten na stole operacyjnym .A właśnie, może ktoś zna w pobliżu woj. Opolskim kogoś kto by się podjął zrobienia tego kolektora ssącego lub wie coś na ten temat czy ma znaczenie np. ;pojemność przepustowość czy długość kanałów dolotowych tego kolektora .Będzie ciężko trzeba z 12-tu otworów przejść na 6, potem na jeden główny dolotowy z interkulera ,ok. spadam jutro rano trasa Niemcy , życzę wam miłego weekendu chodź od 15-tu lat nie wiem co to słowo oznacza pa pa …
|