MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest ndz sie 03, 2025 11:08 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

BRAWO PSZCZOLA!! [zlosnikok] [ok] [piwo] [pub] [hehe4] [zlosnik] [oczko]

Tytuł:
Klubowicz

Numer GG: 267496
Pszczola pisze:
Sebian pisze:
Czyżby to jedno pytanie, na które nie odpowiedziałeś, brzmiało:

53. Przeciętnej budowy dorosły mężczyzna, po spożyciu 0,5 litra piwa, może bezpiecznie prowadzić pojazd po upływie co najmniej:

A) 15 minut
B) godziny
C) 3 godzin

??? [oczko] [zlosnik] Sebi ma rację - miarkuj trochę [szalone] A ja się cieszę, że zdobyłem 44 punkty, a nie 54 [zlosnik]

Bezczelny jesteś :evil: !!! Dla twojej informacji na TO pytanie odpowiedziałem poprawnie. Miarkuj to się TY – bo do ciebie jest DUŻO wiecuje zastrzeżeń niż do mnie !!!!

P.s. Jak miałeś 44p to podszkol się żebyś miał więcej a nie obrażaj innych. :evil:

Może zmierzymy się na zlocie w Pucku? Niech np. Prezes przygotuje podobny test i zrobimy go razem [usmiech] To jest wyzwanie [cool] Mam nadzieję, że Prezes przygotowałby test dużo trudniejszy i taki chojrak Ty da sobie z nim spokojnie radę. Chętnie się z Toba zmierzę w tej dziedzinie wiedzy - także na placu manewrowym. A tymczasem miarkuj się [szalone] O jakie zastrzeżenia Ci chodzi? Związane z narodowym testem? Czy może próbujesz wytoczyć jakieś działa przeciwko mnie związane z moderowaniem itp? Czyżby argumentów Ci już brakło i nie potrafisz się obronić lub w inny sposób odpowiedzieć? A FE! Nieładnie [szalone] W dobrej wierze radzę (nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz): najpierw pomyśl, a potem napisz. A skoro na powyższe pytanie znałeś odpowiedź, to dlaczego... ??? (Ty wiesz co mam na myśli) [oczko] Bez urazy, Pszczoła, ale jakoś wolałbym jechać jako pasażer z Sebim, który osiągnął 45 punktów w tym teście, niż z Tobą, choć rzekomo osiągnąłeś 54 punkty. Wystarczy poobserwować ludzi - testy są zbędne [szalone] Mam nadzieję, że to rozumiesz. Ukłony [usmiech]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Sebian pisze:
najpierw pomyśl, a potem napisz.

A sam się do tego stosujesz? Wątpię ze względów technicznych... [szalone]

adi

W Polsce sprzedaje się tylko godność i wódka

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Sebian pisze:

Może zmierzymy się na zlocie w Pucku? Niech np. Prezes przygotuje podobny test i zrobimy go razem [usmiech] To jest wyzwanie [cool] Mam nadzieję, że Prezes przygotowałby test dużo trudniejszy i taki chojrak Ty da sobie z nim spokojnie radę. Chętnie się z Toba zmierzę w tej dziedzinie wiedzy - także na placu manewrowym. A tymczasem miarkuj się [szalone] O jakie zastrzeżenia Ci chodzi? Związane z narodowym testem? Czy może próbujesz wytoczyć jakieś działa przeciwko mnie związane z moderowaniem itp? Czyżby argumentów Ci już brakło i nie potrafisz się obronić lub w inny sposób odpowiedzieć? A FE! Nieładnie [szalone] W dobrej wierze radzę (nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz): najpierw pomyśl, a potem napisz. A skoro na powyższe pytanie znałeś odpowiedź, to dlaczego... ??? (Ty wiesz co mam na myśli) [oczko] Bez urazy, Pszczoła, ale jakoś wolałbym jechać jako pasażer z Sebim, który osiągnął 45 punktów w tym teście, niż z Tobą, choć rzekomo osiągnąłeś 54 punkty. Wystarczy poobserwować ludzi - testy są zbędne [szalone] Mam nadzieję, że to rozumiesz. Ukłony [usmiech]

Człowieku zastanów się co TY piszesz. Dobrze że nie był to „Narodowy test kultury osobistej” – wtedy miałbyś dużo mniej punktów niż 44.

O jakie zastrzeżenie mi chodzi to dobrze wiesz – pełno osób na pretensje do twojej pracy jako do moderatora (np. ze stosujesz prywatę) oraz do Twojej szanownej osoby – ze jesteś chamski i się czepiasz! Jak do tej pory starałem się Ciebie bronić, ale po tym zachowaniu masz u mnie dużego minusa.

Co do argumentów to Tobie brakuje ich dlatego to ty się nie potrafisz obronić – dlatego uciekasz się do obrażania – bo w tym akurat jesteś mistrzem.
2 lata temu straciłem prawojazdy za picie – przyznałem się, zapłaciłem grzywnie, miąłem nieprzyjemną sytuacje – odpokutowałem, – czego Ty jeszcze chcesz??? Jesteś taki bez winy ze możesz się naśmiewać z innych ? Może ja ci powytykam np., że nie umiesz trzymać język za zębami lub że musisz wcisnąć (nawet na silę) swoje trzy grosze ( chyba tylko żeby się pokazać) itp.

Adi ma racje – ty myślisz zanim napiszesz ?

I Ty nie jesteś żaden egzaminator (i dużo Ci brakuje podobnie jak i mi) ,żeby osądzać moją jazdę. Czytaj uważnie – nie mówię, że ci co mieli mniejszy wynik są gorszymi kierowcami.

Oczywiście wkurza Cie ze ja uzyskałem aż 10p więcej i dlatego mnie obrażasz. Jak naprawdę się cieszysz z tego ze masz mniej p. niż więcej to z Tobą jest cos nie tak.

Od razu przygotować test i się mierzyć – kto tu jest chojrak ???? Człowieku mniej sobie to przekonanie ze jesteś lepszy – mnie to zwisa i powiewa! Jak dla mnie możesz być nawet drugi Colin – przeze mnie nie przemawia chora zazdrość.

„A FE” Nie ładnie” – powinieneś to do siebie powiedzieć

Szkoda ze ten test urobiłem. Pewnie jak bym miał 34p to napisałbyś coś w stylu. „ NO nie dziwie się jak Ci prawko zabierają” itp.

P.S. Co ty tak ciągle o tym Sebim – zakochałeś się??? Zmienny jesteś, wcześniej było „Bukol to……. Bukol tamto” a teraz Sebi….. kto następny ??? (Tak teraz ja jestem chamski)

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Co samego testu – jest on do d…. i nie ma nic wspólnego z poprawną jazdą, zachowaniem się na drodze wiec ilość punktów (IMO) o niczym nie świadczy – po prostu lepiej jest mniej więcej niż mniej.

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Moim skromnym zdaniem moglibyscie ta wymiane zdan prowadzic na privach [szalone] Powstaje nieprzyjemna sytuacja [szalone]

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

WeebShut pisze:
Moim skromnym zdaniem moglibyscie ta wymiane zdan prowadzic na privach [szalone] Powstaje nieprzyjemna sytuacja [szalone]

Niemniej pouczająca. pewne kwestie są delikatne, jeśli wręcz nie poufne i wycieczki w tym kierunku raczej nie pasują do pozycji moderatora. Nawet jeżeli coś tam kiedyś się wydarzyło, to nie znaczy, że ja, czy ktokolwiek inny musi się o tym dowiadywać z powodu dyskusji nt. głupawego testu (ten epitet chyba nie budzi wątpliwości?).

Krótko: Ktoś tu się powinien jednak :oops: i jak publicznie był dowciapny, to i publicznie powinien rzecz elegancko zakończyć....

Łączę wyrazy szacunku

"bułka tarta to nasz narodowy symbol bohaterski... to nasz wkład w światową kuchnię"

Tytuł:
Klubowicz

Pszczola pisze:
(Tak teraz ja jestem chamski)

Właśnie i pozostawię to bez komentarza [szalone] Chyba nie ja tu tym razem przesadziłem [szalone] Szkoda, że nie odpowiedziałeś wcześniej na priva, tylko zrobiłeś awanturę na forum i to w moim kierunku jako moderatora, co w stosunku do trgo tematu pasuje jak pięść do nosa [szalone] A wyzwanie pozostaje aktualne.

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Sebia: Ty zaczoleś z chamstwem (oko za oko ). Troche tez mnie ponioslo a le to tylko i wylacznei twoja wina! Jak dla mnie koniec tematu.

co do wyzwania to daruj sobie - bedą ciekawsze zajecia, ja niechce nikomu nic udowadniac (nie ma to sesu) [zlosnik]

P.S. z tego co pamietam apropos jazdy pod wplywem to Ty na III zlocie w Trzebnicy oile mnie pamieć nie myli, pojechaleś po sprzet po kilku piwkach ( 200m ale nie zmienai to faktu) - wiec ten nie jesteś bez winy ( tylko Cebie nie zlapali) [zlosnik] - moge sie mylić za co z gory PRZEPRASZAM, prosze tego nie traktowac jako oskarżenia, jak by co porawić.

dodano:

Wlasnie odbyłem z Sebianem rozmowe telefoniczną. Doszliśmy do porozumienia ze ZADEN z nas nie miał złych zamiarów. Zart zrosał rozumiany jako atak. temat zakończony - test na prawojazdy był nierzetelny i nie ma sie o co gryźć. Topór zakopany - teraz trzeba tylko to oblać.

Dyskusja nie była potrzebna. Nie chciałem sie pokazywac jako "cwaniak który wszystko wie, ma kupe doświadczenia i wszystkich co mnieli mniej punktów krytykuje" - miałem zupelnie inne zamiary - poakzanai ze test o niczym nie swiadczy i ze jest za latwy. KONIEC

Ostatnio zmieniony śr kwie 28, 2004 1:42 pm przez Pszczola, łącznie zmieniany 1 raz.

Tytuł:
Klubowicz

Pszczola pisze:
P.S. z tego co pamietam apropos jazdy pod wplywem to Ty na III zlocie w Trzebnicy oile mnie pamieć nie myli, pojechaleś po sprzet po kilku piwkach ( 200m ale nie zmienai to faktu) - wiec ten nie jesteś bez winy ( tylko Cebie nie zlapali) [zlosnik] - moge sie mylić za co z gory PRZEPRASZAM, prosze tego nie traktowac jako oskarżenia, jak by co porawić.

Zgadza się i przyznałem sie do tego już wcześniej [oczko] Po nocnej imprezie na wyspie musiałem zabezpieczyć drogi i trochę ważący sprzęt nagłaśniający. O 4 nad ranem załądowałem go do bagażnika Eminencji i przetoczyłem się w asyście MacKuza i chyba Piotrka z wyspy pod domek po w zasadzie nieuczęszczanej o tej porze drodze dojazdowej do ośrodka i karczmy, której pokonany odcinek wyniósł pewnie ok. 60m. Niestety nie było innego wyjścia i raczej nie stwarzałem zagrożenia, gdyżnie wyjechałem na drogę o normalnym natężeniu ruchu i nigdy bym tego nie zrobił. Nie ukrywam, że zawsze po zlocie mam problem, czy już mogę spokojnie wracać do domu - szczególnie po późno zakończonej imprezie [szalone]

Co do powyższego zajścia - priv do Ciebie nie doszedł (nie wiem czemu) i wyszła kupa. Przed chwilą wyjaśnilismy sobie całe zajście na drodze telefonicznej i sprawa jest zamknięta. Po prostu kolejne niezrozumienie dwóch różnych kwestii, a do tego jeszcze osoby trzecie, które od razu podchwyciły temat bijąc BRAWO, podsycając ogień i kierując się w innym kierunku. Dzięki za miłą rozmowę telefoniczną o punktach, piciu i innych ważnych sprawach na tyle osobistych, że nie pisze się o nich na forum publicznym.

Do zobaczenia w Pucku. Ukłony [cool]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Ostatnio zmieniony śr kwie 28, 2004 11:09 pm przez Sebian, łącznie zmieniany 1 raz.

Tytuł:
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Pszczola pisze:
Sebia: Ty zaczoleś z chamstwem (oko za oko ). Troche tez mnie ponioslo a le to tylko i wylacznei twoja wina! Jak dla mnie koniec tematu.

co do wyzwania to daruj sobie - bedą ciekawsze zajecia, ja niechce nikomu nic udowadniac (nie ma to sesu) [zlosnik]

dodano:

Wlasnie odbyłem z Sebianem rozmowe telefoniczną. Doszliśmy do porozumienia ze ZADEN z nas nie miał złych zamiarów. Zart zrosał rozumiany jako atak. temat zakończony - test na prawojazdy był nierzetelny i nie ma sie o co gryźć. Topór zakopany - teraz trzeba tylko to oblać.

Dyskusja nie była potrzebna. Nie chciałem sie pokazywac jako "cwaniak który wszystko wie, ma kupe doświadczenia i wszystkich co mnieli mniej punktów krytykuje" - miałem zupelnie inne zamiary - poakzanai ze test o niczym nie swiadczy i ze jest za latwy. KONIEC

Sebian pisze:
Pszczola pisze:

Zgadza się i przyznałem sie do tego już wcześniej [oczko] Po nocnej imprezie na wyspie musiałem zabezpieczyć drogi i trochę ważący sprzęt nagłaśniający. O 4 nad ranem załądowałem go do bagażnika Eminencji i przetoczyłem się w asyście MacKuza i chyba Piotrka z wyspy pod domek po w zasadzie nieuczęszczanej o tej porze drodze dojazdowej do ośrodka i karczmy, której pokonany odcinek wyniósł pewnie ok. 60m. Niestety nie było innego wyjścia i raczej nie stwarzałem zagrożenia, gdyżnie wyjechałem na drogę o normalnym natężeniu ruchu i nigdy bym tego nie zrobił. Nie ukrywam, że zawsze po zlocie mam problem, czy już mogę spokojnie wracać do domu - szczególnie po późno zakończonej imprezie [szalone]

Co do powyższego zajścia - priv do Ciebie nie doszedł (nie wiem czemu) i wyszła kupa. Przed chwilą wyjaśnilismy sobie całe zajście na drodze telefonicznej i sprawa jest zamknięta. Po prostu kolejne niezrozumienie dwóch różnych kwestii, a do tego jeszcze osoby trzecie, które od razu podchwyciły temat bijąc BRAWO, podsycając ogień i kierując się w innym kierunku. Dzięki za miłą rozmowę telefoniczną o punktach, piciu i innych ważnych sprawach na tyle osobistych, że nie pisze się o nich na forum publicznym.

Do zobaczenia w Pucku. Ukłony [cool]

I od razu powiało Europą, Mercedesem i klubem miłośników klasycznej motoryzacji - tak powinniśmy rozstrzygać spory Panowie! Brawo!

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3

Strefa czasowa UTC+02:00