(me: how) pisze:
Ale bardzo podobało mi się, że potrafiłeś się bronić, nawet osamotniony na placu boju zwanym dalej forum … Szacunek, pomimo braku zrozumienia
Mnie także się to podobało i doceniam to! – szacunek Wincior!
(me: how) pisze:
….ale po trzeciej opinii nie było zwrotu o 180 st. pod wpływem większości, co się niektórym na tym forum zdarza.
![[brawo]](./images/smilies/brawo.gif)
popieram!
art pisze:
Ludzie jeżeli macie swoje zdanie i swoje poglądy na jakiś temat nie koniecznie związany akurat z mercedesem to się go trzymajcie a nie zachowujcie się jak chorągięwki na wietrze oczywiście nie ówię że każdy taki jest ale duża częśćna tym forum tak.
![[brawo]](./images/smilies/brawo.gif)
popieram!
art pisze:
Pozdrawiam tych którzy mają swoje zdanie i potrafią go bronić ART
![[ok]](./images/smilies/ok.gif)
i ja także!
Wincior nie przejmuj się ja uważam, że najważniejsze jest to, że TOBIE się to auto podoba (mnie zresztą też =no może poza tymi felgami=

) – i tak trzymaj!!!
Na zakończenie przytoczę ponownie swoją wypowiedż na HP (Wysłany: Sob Wrz 04, 2004 1:11 am; na temat: „Ryzykuje”):
Otóż uważam, że;
… może są ludzie, którzy chcą mieć samochód MB oryginalny dokładnie taki, jaki był wyprodukowany …
…….. i są ludzie, którzy chcą mieć samochód inny …… np. W-115 z lampami od 108, …
…W-115 cały czarny z wnętrzem dla odmiany całym w białej skórze... …115 w kolorze innym … np. różowym (może szokującym), … ale po prostu innym niż wszystkie …
…, bo to im się po prostu podoba.
I po prostu je kupują.
I pewnie, dlatego na świecie sprzedaje się tak wiele różnych samochodów i dlatego w wielu firmach w tym w Binz, (który specjalizuje się w autoryzowanych przeróbkach MB) można zamówić sobie nie tylko wydłużenie samochodu ale też - całe wnętrze np. w czerwonej skórze + złote wykończenia a karoserię w kolorze seledyn metallic.
I to bardzo drogo kosztuje!
Ludzie są po prostu różni – mają różne (często odmienne potrzeby) trzeba to po prostu sobie uświadomić
S1