Stawros pisze:
Żeby być do końca dokładnym sprawdź jeszcze pisownię słowa POUSUWAĆ i zastosowanie słowa SPROSTOWAĆ.
Tyle w KWESTII formalnej.
Za uporczywe odchodzenie od tematu, napastliwy ton wypowiedzi i wprowadzanie na forum awanturniczej atmosfery daję Ci ostrzeżenie w postaci punktu minusowego na okres jednego roku.
Stawros. Moderator.
Nic Wasc nie rozumiesz , ja wiem ze pisze fatalnie , nigdy tego nie kwestionowalem ! tyle zeby zwracac mi uwagę trzeba byc nienagannym ! ja nikomu nie zarzucam nic z pisowni , bom sam noga ! w tej kwesti , ale nich mi ktoś nie wykazuje błdów tam gdize ich nie popełniam !!
PUNKT MINUSOWY , czemu mnie to nie dziwi , pewnie za jakis czas dostane bana ! jak juz to było ! dlaczego ?? bo nie podoba sie wam wytykanie wam prawdy ! zauwazyc trzeba , ze to nie ja awantury wszczynam a wynikają one z bronienia swej racji ! tak samo jak nasza dyskusja w kwesti Opon , Nie ma Pan racji ale kłucic sie bedzie bo Pan tu jest moderatorem i uwaza sie Pan za lepszego ??? i zawsze wszystko wiedzacego ?? najlepiej ?? No i zawsze takiego pyskatego mozna zabanowac ! na szczescie inni też to widza tyle ze o tym nie piszą .Kłutnia zawsze wyniknie , jak są zdania podielone tyle ze dlaczego ja nie mogę swoich przedstawac bo sie mnie uwaza za "odchodzacego od tematu ,napastliwy ton wypowiedzi itd, " A np Panu wolno ?? wysmiewac to ze mialem wystrzał przy predkosci 150km/h ja przynajmniej mialem przezylem i moge coś powiedzieć , czego zaś pan nie bo nie ma zielonego pojecia a pisze tylko to co zasłyszał a i jeszcze zle zasłyszał !
pozdrawiam !
Mam wrazenie ze jest to prywatne forum kilku ludzi , któzy decydują co i jak .Ostrzezenia powinno byc poddane pod głosowanie , (glosowanie ludzi znajacych zagadnienie z czego chec nadania minusa wynikna )tak jak jest na innych forach , no tak zapominam iz to forum znacznie odbiega od innych !

vin-WBD2100161B476884
http://www.youtube.com/watch?v=NNi2tJ7H7FM
http://www.youtube.com/watch?v=ui5K4TrSGMI