and6412 pisze:
Weźcie kurna skasujecie ten wątek, bo mi sie żygac chce.
A Panu autorowi tego czegoś przypominam, ze jest to (a przynajmniej kiedyś było z tego co pamietam

) Forum miłośników pieknych klasycznych aut, i generalnie to wiekszosc z nas walczy o orginalnosc w swoich autach mając szacunek do ich wieku.
Polecam forum.tunning.pl, tam sie tym pochwal, zamiast psuć mi chumor wieczorową porą.

Pozatym abstrahujac od tego ze zniszczyłeś piekne auto, to efekt wyglada IMHO tragicznie.
MERCEDES 4 EVER pisze:
Idzik i reka ci nie zadrzała jak to zamieszczałes?
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Ogrom pracy jest wielki -ale nie wyglada to jak W 210-zawsze efekt połozy bok auta-z tyłu i przodu to fajnie ale bok nie bardzo... z czego jest szeroka listwa -znaczy od czego podpasowana????????
Poczekam który jeszcze Kolega dolaczy do Was

. Tak krytykujecie, a nie pamietacie jak Wam sie podobalo W 108 "z delkatnie obnizonym zawieszeniem", /8 lowrider, 111 Coupe na felgach 17'', itp. wynalazki. To W 123 jest tylko bardziej zaawansowane w przeróbkach niz te auta ktore Wam sie podobaly, wiec czemu taka fala krytyki

? Tu wlasnie zaczyna sie problem nie do rozwiazania: gdzie jest granica przeróbek? Otoz najlepiej tej garnicy nie wyznaczac - oryginal jest nie do zaczepienia, bo w takiej postaci wyszedl z fabryki, a auto przerabiane w mniej lub bardziej inwazyjny sposob zawsze moze sie spodobac lub nie.
Takze Panowie ja was tez zapraszam na forum tuningowe.
P.S. Znów rozmowa o gustach.