MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pt sie 29, 2025 4:43 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Lokalizacja: Królewskie Stołeczne i Rezydencjalne Miasto Wrocław
O w mordor.... [szalone] Tyle kasy i pracy... Zniszczona beczka za kasę pewnie wystarczającą do kupna okulara... Koniec świata...

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Weźcie kurna skasujecie ten wątek, bo mi sie żygac chce.
A Panu autorowi tego czegoś przypominam, ze jest to (a przynajmniej kiedyś było z tego co pamietam :-? ) Forum miłośników pieknych klasycznych aut, i generalnie to wiekszosc z nas walczy o orginalnosc w swoich autach mając szacunek do ich wieku.

Polecam forum.tunning.pl, tam sie tym pochwal, zamiast psuć mi chumor wieczorową porą. :-? :evil:

Pozatym abstrahujac od tego ze zniszczyłeś piekne auto, to efekt wyglada IMHO tragicznie.

GMail: anwojcik (at) gmail.com

Ostatnio zmieniony czw mar 24, 2005 12:17 am przez and6412, łącznie zmieniany 1 raz.

Tytuł:
wiarus senior

[puke2] ręce mi opadają stary przerabiaj sobie 126p na matiza...itd tylko błagam nie zbliżaj się do żadnego pojazdu który ma gwiazdę na masce [szalone]

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

No wspaniały pomysł, ale trzeba było poczekać do 1.04 :lol:

Nie wierzę, że to real, więc pytam jaki program, kto i ile czasu nad tym spędził nie w stodole a przy kompie. Brawa za scenerię!

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Tak to skomentował mój qmpel na GG:
"
adi (0:03)
Oblookaj: http://w114-115.org.pl/forum/viewtopic.php?t=11228 tylko miej miske pod łapą...
Marcin (0:03)
ein moment
Marcin (0:06)
Przeciez to wygląda jak ni z c***a ni z p***y * (...)
adi (0:07)
Gorzej
Marcin (0:07)
lol
"

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

(me: how) pisze:
No wspaniały pomysł, ale trzeba było poczekać do 1.04 :lol:

Nie wierzę, że to real, więc pytam jaki program, kto i ile czasu nad tym spędził nie w stodole a przy kompie. Brawa za scenerię!

No ja juz coś takiego widziałem tylko ze bez tyłu przerobionego.... więc to racze real [szalone] Hm.... a co do scenerii... pasuje do auta [zlosnik] [zlosnik] [szalone] [szalone] [zlosnik] [zlosnik]

adi

W Polsce sprzedaje się tylko godność i wódka

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

A z tego złomu co lezy w plenerze to za jakiś czas S-Classe powstanie ;-)
A mam do Ciebie pytanko: Jaki tam masz silnik????

PS
Acha byłbym zapomniał:
Zapraszam do działu "Tu się witamy"

Co Cię w ogole skloniło, zeby pokazywać to auto na tym forum??

Ostatnio zmieniony czw mar 24, 2005 1:12 am przez and6412, łącznie zmieniany 4 razy.

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

and6412 pisze:
Weźcie kurna skasujecie ten wątek, bo mi sie żygac chce.
A Panu autorowi tego czegoś przypominam, ze jest to (a przynajmniej kiedyś było z tego co pamietam :-? ) Forum miłośników pieknych klasycznych aut, i generalnie to wiekszosc z nas walczy o orginalnosc w swoich autach mając szacunek do ich wieku.

Polecam forum.tunning.pl, tam sie tym pochwal, zamiast psuć mi chumor wieczorową porą. :-? :evil:

Pozatym abstrahujac od tego ze zniszczyłeś piekne auto, to efekt wyglada IMHO tragicznie.

MERCEDES 4 EVER pisze:
Idzik i reka ci nie zadrzała jak to zamieszczałes? [zlosnik] [zlosnik] [zlosnik] Ogrom pracy jest wielki -ale nie wyglada to jak W 210-zawsze efekt połozy bok auta-z tyłu i przodu to fajnie ale bok nie bardzo... z czego jest szeroka listwa -znaczy od czego podpasowana????????

Poczekam który jeszcze Kolega dolaczy do Was :roll: . Tak krytykujecie, a nie pamietacie jak Wam sie podobalo W 108 "z delkatnie obnizonym zawieszeniem", /8 lowrider, 111 Coupe na felgach 17'', itp. wynalazki. To W 123 jest tylko bardziej zaawansowane w przeróbkach niz te auta ktore Wam sie podobaly, wiec czemu taka fala krytyki :-? ? Tu wlasnie zaczyna sie problem nie do rozwiazania: gdzie jest granica przeróbek? Otoz najlepiej tej garnicy nie wyznaczac - oryginal jest nie do zaczepienia, bo w takiej postaci wyszedl z fabryki, a auto przerabiane w mniej lub bardziej inwazyjny sposob zawsze moze sie spodobac lub nie.
Takze Panowie ja was tez zapraszam na forum tuningowe.

P.S. Znów rozmowa o gustach.

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

PANOWIE STYL WASZYCH WYPOWIEDZI JEST NIEDOPUSZCZALNY !!!! NIE MUSI SIE WAM "TO" PODOBAĆ, ALE NIE MOŻECIE W TEN SPOSÓB OBRAŻAĆ WŁAŚCICIELA TEGO AUTA !!! TO JEST SKANDALICZNE !!!

"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój znajomy, a nie wrzeszcząc z
przerażenia - tak jak jego pasażerowie."

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Cytuj:
Poczekam który jeszcze Kolega dolaczy do Was :roll: . Tak krytykujecie, a nie pamietacie jak Wam sie podobalo W 108 "z delkatnie obnizonym zawieszeniem", /8 lowrider, 111 Coupe na felgach 17'', itp. wynalazki. To W 123 jest tylko bardziej zaawansowane w przeróbkach niz te auta ktore Wam sie podobaly, wiec czemu taka fala krytyki :-? ? Tu wlasnie zaczyna sie problem nie do rozwiazania: gdzie jest granica przeróbek? Otoz najlepiej tej garnicy nie wyznaczac - oryginal jest nie do zaczepienia, bo w takiej postaci wyszedl z fabryki, a auto przerabiane w mniej lub bardziej inwazyjny sposob zawsze moze sie spodobac lub nie.
Takze Panowie ja was tez zapraszam na forum tuningowe.

P.S. Znów rozmowa o gustach.

Mitu to moze ja poczekam aż zacytujesz mi moją wypowiedz która wskazuje na to, że podobają mi się lowrider, czy 108 na glebie.
Pozatym granica przeróbek jest bardzo jasna i wyraźna: (pomijając gusta) przeróbki dopuszczalne są tylko i wyłącznie wtedy jeśli sa bezinwazyjne i łatwe do odwrócenia (np. felgi, nawet gleba bo to kwestia wymiany sprezyn, a nawet silnik pod warunkiem ze orginal lezy na polce i nie rozstaje sie z autem i jest szansa ze kiedys doczeka sie remontu) Czy ktoś się nie zgodzi?? Bo IMHO to jest jedyna sluszna granica.

Ostatnio zmieniony czw mar 24, 2005 1:17 am przez and6412, łącznie zmieniany 3 razy.

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Idzik pisze:
PANOWIE STYL WASZYCH WYPOWIEDZI JEST NIEDOPUSZCZALNY !!!! NIE MUSI SIE WAM "TO" PODOBAĆ, ALE NIE MOŻECIE W TEN SPOSÓB OBRAŻAĆ WŁAŚCICIELA TEGO AUTA !!! TO JEST SKANDALICZNE !!!

dokładnie...popieram Idzika, to że właściciel popełnił z autkiem to co popełnił nie zanaczy, iż dopuszczamy chamskie komentarze, a co niektóre takie były.

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Może faktycznei byłem 'uszczypliwy' za co przepraszam brać forumową, ale nie mam zamiaru sie zmoderować ;-) gdyż dokładnie tak myślę. Chyba ze oczywiscie zrobi to moderator, albo poprosi mnie o usuniecie moich wypowiedzi.

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

and6412 pisze:
Może faktycznei byłem 'uszczypliwy' za co przepraszam brać forumową, ale nie mam zamiaru sie zmoderować ;-) gdyż dokładnie tak myślę. Chyba ze oczywiscie zrobi to moderator, albo poprosi mnie o usuniecie moich wypowiedzi.

Lepiej sie moderuj na przyszłość, bo wypowiedzi w takim stylu nie są dozwolone na forum. Powtarzam raz jeszcze - nie musi Ci się ten samochód podobać, ale nie możesz obrażać jego właściciela, a Twoje wypowiedzi nie były "uszczypliwe" lecz po prostu chamskie

"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój znajomy, a nie wrzeszcząc z
przerażenia - tak jak jego pasażerowie."

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Witam
Zmarnowane pieniadze , czas , napewno wiele ciezkiej pracy i nieodwrotnie okaleczone W123 :cry:
Przykro mi...

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

No cóż, jedno jest pewne - nieistotne czy facet jest miłośnikiem oryginałów czy przeróbek - zdanie o kulturze ludzi zgromadzonych na forum już sobie wyrobił. :roll:
Jak ktoś zainteresowany oldtimerami go kiedyś zapyta o to forum to mu poprostu odpowie że nie warto bo straszne chamstwo... :-?
Możliwe że auto się nie nadaje na to forum, ale przecież można to po prostu powiedzieć :-?

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00