Marcin S pisze:
Przez internet prawie anonimowo, można pisać cokolwiek, bezpośrednio byście się chociaż zastanowili czy taka małoskowość przystoi pasjonatowi tej szlachetnej marki, a chyba takimi jesteśmy skoro zaglądamy na to Forum.
O masz anonimowo
Marcin, nie rozumiem Twojego zdania zacytowanego. Czy jeżeli taką małostkową rzecz zrobisz jak skaprawienie klasyka, to myślisz, że wszyscy będa achać, ochać i cmokać?
Czy jeżeli jestem pasjonatem marki, to nie wolno mi wypowiedzieć swojego zdania, ze ten grill pasuje jak pięść do nosa, do W140 z pomarańczowymi kierunkami?
Jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Jeżeli wymienia grill i chwali się tym wszem i wobec to niech liczy się z tym, że zdania będą podzielone. A jeżeli po wyrażeniu swojego zdania dostaje odpowiedź, że ma to w dupie bo nie ma do mnie szacunku, a innych owijając w bawełnę nazywa szczekającymi psami, to niech nie liczy na t , że będzie tutaj uwielbiany.
Nie ma dla mnie najmniejszego problemu abym powiedział mu to prosto w twarz, ale najpierw dzielny kolega, który narobił sobie pleców musi pojawić się na jakimś zlocie czy spotkaniu Warszawskim, które są często organizowane.
Akurat W140 nie jest moim targetem, nie musze się nią zachwycać, ale dopóki nie dostała felg i grilla wyglądała ładnie. PO tych zmianach wyraziłem swoje zdanie. A jak kolega nie potrafi przyjąć krytyki, to już jest jego problem, że mu nagle ego spadło i palce u nóg złamało, że ktoś śmiał skrytykować JEGO samochód.