iren pisze:
bagry4 napisał(a):
iren napisał(a):
bo teoretycznie było do wspawania trochę podłogi
zobacz czy czasem podłogi nie masz z płyty pińśniowej
no, no. Oglądałem to auto wielokrotnie i oprócz lusterka przykręconego blachowkrętami, jest wolne od jakiejkolwiek rzeźby!
Tak, jak pisali przedmówcy - dopóki się nie rozbierze, to nie wiadomo co w środku.
@ iren, masz zawiasy maski z kieszeniami czy bez?
ma z kieszeniami
Piszesz,że wielokrotni oglądałeś tego mietka. Możesz coś więcej o nim napisać co wiesz. Bo to,że lusterko jest przykręcone na blachowkręt to prawda ale to duperela i koszt naprawy =100 zł ale jest może jeszcze kilka innych DUŻYCH zdrad na które powinienem sie przygotować

[/quote]
Irek, dzięki mnie stałeś się szczęśliwym posiadaczem unikalnej I-serii z wszystkimi jej plusami i wadami

Oglądałem auto 100 razy, bo do mnie należało i również tutaj na forum wielokrotnie podniecaliśmy się tym egzemplarzem.
Wszystko, co wiedziałem już Ci powiedziałem i napisałem - także tutaj na forum w 2 wątkach - auto jest b.dobre mechanicznie, no ale do "poprawek blacharsko/lakierniczych". Skrzynia przeciąga, bo pewnie nikt od 10 lat nie raczył w niej wymienić płynu. Kwiatki w blacharce to norma - przypomnij sobie, jak mówiłem, czy pisałem, że progi też pewnie trzeba będzie wymienić - mimo, że wyglądają b.dobrze. Jeżeli jest dziura w podłodze, to prawdopodobieństwo, żę próg jest słaby przecież istnieje.
Tak, czy inaczej wytrwałości, no i tak jak do tej pory dziel się na forum postępami z prac.